Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

Fortuna

Portugalia și Scoția sunt adversare în etapa a doua din Liga A - Grupa 1. Meciul e programat duminică, 8 septembrie, de la ora 21:45.

Lusitanii au debutat în forță în noua ediție de Nations League. Au câștigat pe teren propriu, cu Croația, scor 2-1. A fost meciul în care căpitanul Cristiano Ronaldo a marcat golul 900 din carieră.

cota2.ro

De cealaltă parte, britanicii au avut un start dezamăgitor. Scoția a pierdut cu 2-3 meciul contra Poloniei. Șansele să își ia revanșa sunt foarte mici pentru că va da piept cu favorita grupei. Scoțienii au coșmaruri cu lusitanii, pe care nu i-au mai învins din 1980, în preliminariile Campionatului European scor 4-1.

  • 4 din ultimele 5 meciuri directe Portugalia - Scoția s-au terminat cu victoria lusitanilor
  • 2 din ultimele 3 meciuri Portugalia - Scoția s-au terminat cu mai mult de 2,5 goluri marcate

Ambele formații vin după participări la Campionatul European din Germania. Acolo, Lusitanii au ajuns până în sferturi, fiind eliminați la loviturile de departajare de Franța. În grupă, Portugalia a câștigat meciurile cu Turcia (3-0) și Cehia (2-1), dar a pierdut cu Georgia (0-2). În optimia eliminat-o pe Slovenia la penalty-uri.

De cealaltă parte, Scoția a avut o prestație modestă la Euro 2024. A pierdut cu Germania (1-5) și cu Ungaria (1-2) și a făcut egal cu Elveția (1-1).

Fortuna oferă la pronosticul „1 solist & Peste 1,5 goluri” în Portugalia - Scoția o cotă de @1.42

Croația și Polonia se duelează în celălalt meci din Liga A - Grupa 1. Partida e programată tot duminică, 8 septembrie, de la ora 21:45.

Croația continuă parcursul dezamăgitor de la Euro 2024, acolo unde nu a reușit să treacă de grupe și unde n-a câștigat niciun meci. A luat doar două puncte, cu Italia și Albania și a pierdut cu Spania. Un parcurs surprinzător având în vedere că la ultimele două Cupe Mondiale, „dalmații” au terminat pe locurile 2 și 3.

Dezamăgitor a fost și rezultatul obținut de Polonia la Campionatul European din Germania. A terminat pe ultimul loc grupa cu Austria, Franța și Olanda. Singurul punct al leșilor a fost obținut în ultima etapă, cu Franța.

Ultima confruntare dintre cele două naţionale a avut loc acum mult timp, în faza grupelor de la Euro 2008, acolo unde Croaţia s-a impus cu un minim avantaj de 1-0.

Argumentul pentru pronosticul de mai jos este că ambele formații au luat startul în Liga Națiunilor prestând un joc ofensiv, având parte de o cifră de peste 2,5 goluri marcate.

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” în Croația - Polonia o cotă de @1.34


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Portugalia vs Scoția
Pronostic:
1 solist & peste 1,5 goluri
Cota
1.42
Croația vs Polonia
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.34
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro