Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

Casa Pariurilor

Turcia și Islanda sunt adversare în etapa a doua din Liga B - Grupa 4 a UEFA Nation League. Meciul de pe Gursel Aksel Stadyumu e programat luni, 9 septembrie, de la ora 21:45.

În ediția precedentă de Liga Națiunilor, Turca a câștigat grupa și astfel a promovat în Liga B. A acumulat 13 puncte și a terminat peste Luxemburg, Insulele Feroe și Lituania. Otomanii au avut un parcurs remarcabil la Euro 2024, acolo unde au fost la un pas de „careul de ași”. Turcia a terminat pe locul 2 grupa cu Portugalia, Cehia și Georgia, după care a eliminat-o în optimi pe Austria, scor 2-1. 2-1 a fost însă și scorul cu care a pierdut în sferturi, în fața Olandei, chiar dacă elevii lui Montella au condus cu 1-0.

cota2.ro

De cealaltă parte, Islanda nu mai e naționala care impresiona în urmă cu opt ani la Campionatul European. Nordicii nu s-au calificat la ultimele două turnee finale. La Euro 2024 a ratat calificarea după ce a pierdut finala barajului cu Ucraina, scor 1-2. Nici în precedenta ediție de Nations League nu s-a descurcat prea bine pentru ca a terminat pe locul 2, după Israel, și nu a promovat în Liga A. Totuși, Islanda a început cu dreptul campania actuală, victorie acasă cu Muntenegru, scor 2-0.

Deși turcii au început cu stângul Nations League, egal în Țara Galilor, scor 0-0, naționala lui Vicenzo Montella rămâne favorită la câștigarea partidei de la Izmir. Turcia a înscris minin un gol în 12 partide în ultimele 15 disputate în toate competiţiile, în timp ce nordicii au primit cel puţin un gol în 9 din ultimele 15 partide.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „1 solist” pentru Turcia - Islanda o cotă de @1.49

Schimbăm sportul și mergem în Mexic, acolo unde are loc turneul WTA de la Guadalajara. În primul tur, Sloane Stephens dă piept cu Olivia Gadecki. Meciul e programat luni, 9 septembrie, nu mai devreme de ora 23:30.

Înaintea confruntării, jucătoarea din Statele Unite ale Americii ocupă locul 63 în ierarhia mondială, în timp ce australianca e pe locul 152 în clasamentul WTA.

Va fi doar al doilea meci din istorie între Stephens și Gadecki. Ele au fost adversare la Australian Open 2024, americanca impunându-se în două seturi, 6-3, 6-1. Ele trebuiau să fie adversare și pe zgura de la Paris în acest an, dar, atunci, australianca a mers mai departe din cauză că Stephens s-a retras. Se anunță un duel extrem de echilibrat având în vedere că ambele jucătoare dau cel mai bun randament pe hard.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 18,5 gameuri” la Sloane Stephens - Olivia Gadecki o cotă de @1.31

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Turcia vs Islanda
Pronostic:
1 solist
Cota
1.49
Sloane Stephens vs Olivia Gadecki
Pronostic:
Peste 18,5 gameuri
Cota
1.31
Cota finala: 1.95
Profit: 8.55
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro