Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

GetsBet

Olanda - Germania e unul dintre derby-urile zilei de marți, 10 septembrie, în Liga Națiunilor. Partida din Liga A - Grupa 3 este programată de la ora 21:45, pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam.

Ambele echipe vin după un parcurs bun la Euro 2024 și după un start excelent în Nations League. În runda inaugurală, „portocala mecanică” a demolat-o pe teren propriu pe Bosnia & Herțegovina, scor 5-2, în timp ce nemții au trecut de Ungaria cu 5-0. La Campionatul European, Olanda a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată greu de Anglia, scor 1-2, britanicii dând lovitura de grație în prelungiri. De cealaltă parte, Germania s-a oprit în sferturi, unde a fost victima Spaniei, care a câștigat în extra time cu 2-1.

cota2.ro

Sub comanda lui Ronald Koeman, batavii au pofta mare de gol. Au înscris în 9 din ultimele meciuri jucate pe teren propriu și a câștigat 6 dintre ele.

Nici „panzerele” nu sunt zgârcite cu goluri. Au punctat în 8 în ultimele 10 partide disputate pe teren străin. Afară se descurcă foarte bine. În deplasare, Germania a pierdut doar 2 din ultimele meciuri jucate.

  • ultimele șase dueluri directe Olanda - Germania s-au terminat cu pronosticul „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” verde

GetsBet oferă la pronosticul „Ambele marchează sau peste 2,5 goluri” pentru Olanda - Germania o cotă de @1.43

Tot marți, 10 septembrie, de la ora 19:00, e meci în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni. Botswana primește vizita Egiptului.

Botswana e una dintre victimele preferate ale „faraonilor”. Nu are decât un singur rezultat pozitiv cu Egipt, scor 1-1, în urmă cu 11 ani. De atunci, cele două naționale s-au mai întâlnit de trei ori și de fiecare Egipt a câștigat fără să primească gol: 2-0, 2-0 și 1-0.

Gazdele nu traversează deloc un moment bun. În 7 din ultimele 10 meciuri pe care le-au disputat nu au înscris deloc. În runda precedentă, Botswana a pierdut meciul din Mauritania, scor 0-1. De cealaltă parte, Egipt a câștigat fără emoții cu Capul Verde, scor 3-0.

GetsBet oferă la pronosticul „2 solist” pentru Botswana - Egipt o cotă de @1.43

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Olanda vs Germania
Pronostic:
Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Cota
1.43
Botswana vs Egipt
Pronostic:
2 solist
Cota
1.43
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro