Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.45

Fortuna

Veronika Kudermetova și Maria Camila Osorio Serrano sunt adversare în optimile de finală ale turneului WTA de la Guadalajara. Meciul e programt miercuri, 11 septembrie, și nu va începe mai devreme de ora 23:30.

Se anunță un duel echilibrat, primul din istorie, între Kudermetova (locul 42 WTA) și Osorio (locul 80 WTA). Rusoaica în vârstă de 27 de ani a traversat cel mai bun moment al carierei în 2022, când a ajuns până pe locul 9 în ierarhia mondială. În carieră a câștigat doar două trofee, la Tokyo 2023 și la Charleston 2021. A mai fost în alte cinci finale, pe care le-a pierdut. Kudermetova a venit în Mexic cu o victorie, după un parcurs execrabil la Wimbledon, Montreal și US Open, unde a ieșit din turul I. La Guadalajara a învins-o pe Vickery, scor 2-0.

cota2.ro

De cealaltă parte, columbianca are 22 de ani și nu a urcat niciodată mai sus de locul 33 în clasamentul WTA, loc pe care l-a ocupat în 2022. Are două titluri în carieră, ambele acasă, la Bogota, în 2024 și în 2021. În primul tur, sud-americanca a trecut și ea în doup seturi de Baptiste.

Având în vedere că ambele sportive sunt foarte bune pe suprafața de joc hard, sunt șanse mari ca duelul să fie unul cât se poate de echilibrat.

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 19,5 gameuri” pentru Veronika Kudermetova - Maria Camila Osorio Serrano o cotă de @1.45

Borac Banja Luka și Velez Mostar sunt adversare într-o etapă restanță din prima etapă a primei ligi a campionatului din Bosnia & Herțegovina. Meciul are loc miercuri, 11 septembrie, de la ora 19:00.

Formația gazdă e campioana en-titre și din cauza faptului că a jucat în cupele europene a adunat restanțe în prima ligă acolo unde a disputat doar două partide. Pe ambele le-a jucat pe teren propriu și la câștigat. A fost 2-0 cuSloboda Tuzla și 3-0 cu GOSK Gabela.

De cealaltă parte, oaspeții sunt și ei pretendenți la cupele europene. Sezonul trecut au terminat pe locul 3, după Borac Banja Luka și Zrinjski. Velez Mostar a început însă modest campionatul. Are doar patru puncte după tot atâtea runde. Velez Mostar are în campionat 1 victorie, 1 egal și 2 înfrângeri.

  • 7 din ultimele 8 meciuri jucate acasă de Borac cu Velez au fost câștigate de formația din Banja Luka

Fortuna oferă la pronosticul „Borac Banja Luka câștigă cel puțin o repriză: Da” în Borac Banja Luka - Velez Mostar o cotă de @1.39


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Veronika Kudermetova vs Maria Camila Osorio Serrano
Pronostic:
Peste 19,5 gameuri
Cota
1.45
Borac Banja Luka vs Velez Mostar
Pronostic:
Borac Banja Luka câștigă cel puțin o repriză: Da
Cota
1.00
Cota finala: 1.45
Profit: 4.05
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro