Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

Casa Pariurilor

Aalborg și Lyngby sunt adversare în etapa a 8-a din SuperLiga daneză. Meciul este programat vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00.

Ambele formații au un început slab de campionat. Spre exemplu, gazdele au deja cinci eșecuri în primele șapte runde. Au pierdut de fiecare dată în ultimele trei etape și nu au marcat niciun gol.De cealaltă parte, Lyngby a obținut un singur succes, în runda precedentă, cu lanterna roșie Vejle, scor 1-0. Va fi un meci între cele mai slabe două atacuri din SuperLiga daneză. Aalborg a marcat de numai 5 ori, în timp ce Lyngby a punctat de patru ori.

cota2.ro

Cele două nu s-au mai întâlnit din 2023 într-un meci direct. Atunci, fiecare a câștigat pe teren propriu. A fost 1-0 la Aalborg și 2-1 la Lyngby.

  • 3 ani au trecut de la ultimul meci între Lyngby și Aalborg cu mai mult de 3,5 goluri marcate

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Sub 3,5 goluri” în Aalborg - Lyngby o cotă de 1.39

Meci tare în etapa a treia din Bundesliga. Borussia Dortmund primește vizita lui Heidenheim. Confruntarea are loc vineri, 13 septembrie, de la ora 21:30.

Oaspeții au început foarte bine campionatul, dar meciul de pe Signal Iduna Park se anunță a fi mult mai complicat. Interesant e că, în primele două runde, Heidenheim nu a primit gol. A început tare campionatul, victorie cu Augsburg, acasă, scor 4-0. A urmat apoi o remiză albă în deplasarea de la Frankfurt. De cealaltă parte, Dortmund are doar patru puncte două primele două runde în care a scăpat fără gol primit. Noua echipă a lui Nuri Sahin a făcut 0-0 pe terenul lui Werder Bremen și a câștigat în propriul fief, scor 2-0, cu Eintracht Frankfurt.

Se anunță așadar un meci destul de echilibrat. De menționat că Dortmund pornește cu prima șansă și, cum oaspeții comit destul de multe erori în defensivă, nu e de mirare ca BVB să ajungă de multe ori în careul advers. Elevii lui Frank Schmidt încearcă însă să stea compact în defensivă și nu e deloc exclus ca multe baloane să fie respinse în corner.

  • 11 cornere cel puțin au fost în primele două meciuri ale Borussiei Dortmund din acest sezon de Bundesliga

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 8,5 cornere” în Borussia Dortmund - Heidenheim o cotă de @1.30



Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Aalborg vs Lyngby
Pronostic:
Sub 3,5 goluri
Cota
1.39
Borussia Dortmund vs Heidenheim
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.30
Cota finala: 1.81
Profit: 3.24
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro