Ponturi Pariuri Fotbal Metalul Buzău vs CSM Slatina

GetsBet

Metalul Buzău și CSM Slatina sunt adversare în etapa a 6-a din Liga 2. Meciul are loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11:00.

Gazdele, care tocmai au promovat din Liga 3, au un început slab de sezon. În primele cinci runde din Liga 2, buzoienii au câștigat un singur meci. Acel succes a venit tot pe terenul unei echipe care a venit din cel de-al treilea eșalon. Este vorba despre CSM Focșani, pe care Metalul a învins-o cu 3-0. Acel joc a avut loc însă cu aproape o lună în urmă, în etapa a treia din Liga 2. Înainte să primească vizita oltenilor, formația pregătită de Valentin Stan are două eșecuri la rând în fieful propriu. A pierdut cu CSA Steaua și cu FC Bihor, scor 0-1, respectiv 1-3.

cota2.ro

De cealaltă parte, CSM Slatina continuă paradoxul echipelor din liga secundă, care nu au drept de promovare, dar care lasă impresia că se vor bate până la final la vârful clasamentului. Oltenii au un start excelent de campionat și, alături de Csikszereda și de CSM Reșița, CSM Slatina este singura echipă din Liga 2 fără înfrângere. În primele cinci runde, fotbaliștii antrenați de Daniel Oprescu au înregistrat trei succese și două rezultate de egalitate.

CSM Slatina pare a se descurca foarte bine pe teren străin. Înaintea deplasării la Buzău, echipa lui Opescu s-a impus fără drept de apel, la Piatra Neamț, scor 3-0, cu Ceahlăul, și la Câmpulung Muscel, scor 5-0. Singurii pași greșiți au fost făcuți la Slatina, egalurile cu FC Argeș (0-0) și cu FC Voluntari (1-1).

  • 2 goluri a încasat până acum Slatina în cinci etape, cea mai bună apărare din Liga 2

În acest sezon, CSM Slatina a fost protagonista unei surprize neplăcute în Cupa României. A ratat calificarea în grupe, la penalty-uri, în fața celor de la Agricola Borcea. În schimb, buzoienii vor fi pe tabloul principal, după ce, surprinzător, au eliminat liderul din SuperLiga, Universitatea Cluj (1-0).

Meciul Metalul Buzău - CSM Slatina se va juca pe Stadionul Cornel Negoescu, care are o capacitate de 3000 de locuri, și va fi primul din istorie între cele două formații.

GetsBet oferă la pronosticul „2 solist” pentru Metalul Buzău - CSM Slatina o cotă de @2.23




Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Metalul Buzău vs CSM Slatina
Pronostic:
2 solist
Cota
2.23
Cota finala: 2.23
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro