Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

Casa Pariurilor

PSG e singura cu punctaj maxim în Ligue 1 și speră să continue parcursul excelent și după etapa a 4-a, în care primește vizita lui Brest. Meciul se sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 22:00.

La Paris nu se resimte deloc plecarea lui Mbappe la Madrid. Echipa lui Luis Enrique marchează o gălăgie de goluri și în acest sezon. A făcut show în cele trei partide pe care le-a câștigat: 4-1 cu Le Havre, 6-0 cu Montpellier și 3-1 cu Lille. Meciul cu Brest va fi însă doar al doilea din acest campionat pe Parc des Princes. Pentru PSG, meciul din runda a 4-a va reprezenta ultimul test înainte de debutul în Liga Campionilor, cu Girona.

cota2.ro

De cealaltă parte, Brest a fost surrpiza campionatului trecut. A terminat pe podium și va juca în premieră în Liga Campionilor. De data aceasta n-a mai început deloc bine Ligue 1. A pierdut primele două etape, 1-5 cu Marseille și 0-2 cu Lens. Abia în etapa a treia a venit și primul succes, 4-0 cu Saint-Etienne. Săptămâna viitoare, Brest își va face debutul în Champions League contra lui Sturm Graz.

  • 16 victorii, 2 egaluri și 0 înfrângeri are PSG în istoria confruntărilor cu Brest
  • 45 de goluri marcate și 15 goluri primite are PSG în cele 18 dueluri directe cu Brest

Casa Pariurilor oferă pentru pronosticul „1 & peste 1,5 goluri” la PSG - Brest o cotă de @1.45

Maríia Camila Osorio Serrano și Olivia Gadecki sunt adversare în semifinalele turneului de la Guadalajara. Meciul este programat duminică, 15 septembrie, nu mai devreme de ora 02:00.

Columbianca este pe locul 80 în ierarhia WTA, în timp ce australianca ocupa poziția cu numărul 152. Se anunță o partidă interesantă având în vedere că este prima din istorie între cele două jucătoare. Pentru a ajunge în careul de ași, sud-americanca a trecut în sferturi de Rakhimova, scor 7-6, 6-2. De cealaltă parte, australianca a bătut-o pe Trevisan în trei seturi, 6-2, 3-6,6-1.

Atât Osorio Serrano, cât și Gadecki au servit foarte bine până acum la acest turneu din Mexic.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 19,5 gameuri” în Osorio Serrano - Gadecki o cotă de @1.46

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
PSG vs Brest
Pronostic:
1 & peste 1,5 goluri
Cota
1.41
María Camila Osorio Serrano vs Olivia Gadecki
Pronostic:
Peste 19,5 gameuri
Cota
1.46
Cota finala: 2.06
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro