Ponturi Pariuri Fotbal Parma vs Udinese

BETFAIR SPORTSBOOK

PARMA - UDINESE

In aceasta seara, de la ora 19:30, pe ”Stadio Ennio Tardini”, Parma primeste vizita celor de la Udinese, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4, din Serie A.

  • Partida va fi condusa de Rosario Abisso, central care nu a arbitrat pe prima prima scena a fotbalului italian din luna februarie, mai exact de la duelul dintre Bologna si Verona, disputat pe ”Stadio Renato Dall'Ara” si incheiat cu victoria ”ros-albastrilor”, scor 2-0.

PARMA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia ”gialloblu” a avut un start de campionat extrem de dificil, in care a intalnit doar formatii care se lupta pentru locurile de cupe europene. Elevii lui Fabio Pecchia au debutat in noua editie cu un duel contra finalistei ultimelor doua editii de UEFA Conference League, Fiorentina, adversar in fata caruia a incheiat la egalitate, scor 1-1.

cota2.ro

Pentru ”crociati” a urmat duelul cu AC Milan, vice-campioana ultimului sezon de Serie A, echipa pe care Parma a reusit sa o repuna cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Man (min. 2) si Cancellieri (min. 77).

In etapa precedenta, Parma a intalnit-o pe Napoli, campioana din sezonul 2022/2023. Desi a deschis scorul in minutul 19 printr-un penalty si a condus cu 1-0 pana in minutul 90, formatia la care evolueaza Man si Mihaila s-a vazut invinsa in prelungiri, dupa ce ”napoletanii” au reusit sa puncteze de doua ori, prin Lukaku (90+2) si Anguissa (90+6).

”Gli Emiliani” s-au remarcat in primele trei etape printr-un numar destul de mare de ocazii de gol, tinand cont de calibrul adversarilor, prin contraatacuri extrem de taioase, initiate in mare parte de cei doi jucatori romani care evolueaza in flancuri, dar si prin numarul urias de respingeri per meci (31.3).

Tehnicianul gazdelor nu poate miza in aceasta seara pe Kowalski, Benedyczak si Estevez, toti accidentati, insa nici pe goalkeeperul japonez, Suzuki, eliminat in ultimul joc de campionat. Pecchia va apela la acelasi sistem cu doi inchizatori, cu Man si Mihaila in flancuri, cu Sohm in rol de numar 10 si cu Bonny in atac. 

UDINESE: Stiri, statistici, analiza si informatii

Udinese vine dupa un sezon precedent epuizant, in care a evitat cu mult noroc retrogradarea, asta dupa ce a incheiat cu doar doua puncte deasupra liniei ”periculoase”.

”Bianconerii” au debutat in noul sezon cu trei rezultate pozitive: 1-1 pe terenul revelatiei editiei precedente, Bologna, si victorii pe teren propriu cu Lazio, scor 2-1, respectiv Como, scor 1-0.

Udinese s-a remarcat in aceste runde printr-o defensiva destul de organizata (a doua cea mai buna din Serie A), prin numarul mare de dribling-uri reusite per meci (9.3 - cel mai mare din campionat), dar si prin numarul de tackling-uri (18.3 - a doua cea mai mare medie din prima liga).

Deasemenea, ”zebrele” au inregistrat si cifre mai putin placute, precum procentajul extrem de slab al posesiei per meci (35.0%), numaul mic de ocazii de gol per meci (7.3) sau numarul foarte mare de faulturi comise per meci (17.3).

Runjaic Kosta nu poate miza inca pe accidentatii Deulofeu si Sanchez, dar poate folosi o formula destul de ofensiva, cu Thauvin, Brenner si Lucca in ofensiva, jucatori care au marcat trei din cele patru goluri din aceast sezon.

Istoricul meciurilor directe dintre Parma si Udinese

Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sezonul 2020-2021, atunci cand, in cele doua dispute din Serie s-au marcat numai putin de 9 goluri. Ultimul succes al celor de la Udinese pe ”Stadio Ennio Tardini” dateaza din urma cu 11 ani, atunci cand echipa antrenata la acea vreme de Francesco Guidolin, se impunea la scor de ”forfeit”, gratie reusitelor semante de columbianul Luis Muriel (x2) si argentinianul Roberto Pereyra.

Echipe probabile: Parma - Udinese

Parma (4-2-3-1): Chichizola - Del Prato, Balogh, Circati, Coulibaly - Bernabe, Keita - Man, Sohm, Mihaila - Bonny

Udinese (3-4-2-1): Okoye - Perez, Bijol, Giannetti - Ehizibue, Payero, Karlstrom, Kamara - Thauvin, Brenner - Lucca

Concluzie & Pronostic

Dennis Man a avut parte de un start de sezon excelent la Parma, iar urma cu doar cateva zile a fost desemnat jucatorul lunii august in Serie A. Cu evolutii apreciate atat la nationala, cat si la echipa de club, Man are cateva cluburi importante pe urmele sale, cele mai vehiculate nume fiind cele ale Borussiei Dortmund sau Ajax. ”Winger-ul” roman detine executii foarte bune, inclusiv de la distanta, are un dribling excelent, cauta de cele mai multe ori sa intre in combinatii si sa caute ulterior finalizarea, are o viteza buna si uneori cauta sa deposedeze. 

Dennis Man a punctat in duelurile cu Fiorentina si AC Milan, reusind sa inregistreze numai putin de 5 ocazii de gol in acele confruntari. La nationala a reusit sa puncteze cu Kosovo, iar in meciul cu Lituania si-a creat doua oportunitati de a marca, ambele fiind insa blocate de fundasii adversi. Udinese este o echipa care permite mult jucatorilor ofensivi adversi, avand in vedere ca propun un sistem cu trei fundasi centrali. Consider ca sunt sanse mari ca Dennis Man sa se afirme din nou in campionat, iar cota pentru un sut cadrat este nemaipomenita pe Sportsbook, tinand cont ca la alte case o regasim chiar sub 1.50.

Pontul meu pentru meciul Parma - Udinese este ”Dennis Man 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.91, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Parma vs Udinese
Pronostic:
Dennis Man 1+ suturi pe poarta
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro