Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

GetsBet

Bayern Munchen și Dinamo Zagreb sunt adversare în primul meci din prima etapă a noului format al Ligii Campionilor. Partida de pe Allianz Arena e programată marți, 17 septembrie, de la ora 22:00.

Ca de fiecare dată, la startul competiției supreme, bavarezii se numără printre favoriții la câștigarea trofeului. Bayern are de luat o revanșă pentru sezonul trecut în care nu doar că n-au câștigat titlul pentru prima dată în ultimii 11 ani, dar au terminat pe locul 3. Se anunță câteva partide tari în UCL pentru nemți, cu Aston Villa, Barcelona, Benfica, PSG, Sahtior și Feyenoord, tocmai de aceea ar trebui să înceapă fără emoții și să câștige cu Dinamo Zagreb.

cota2.ro

În Bundesliga, nemții au pornit ca din tun. Au maximum de puncte după primele trei etape și un golaveraj zdrobitor, 11 la 3. În etapa trecută, Bayern a spulberat-o pe nou-promovata Holstein Kiel, scor 6-1.

De cealaltă parte, croații par să aibă adversari cât de cât accesibili, astfel că speranțele lor nu se pun în meciul de la Munchen. În UCL, Dinamo Zagreb va mai juca cu AS Monaco, Salzburg, Slovan Bratislava, Borussia Dortmund, Celtic, Arsenal și Milan. În campionat, oaspeții mai au de tras pentru a ajunge pe 1. Sunt pe locul 3, cu 13 puncte. Moralul este însă scăzut după ce s-a pierdut derby-ul cu Hajduk Split, scor 0-1.

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în Liga Campionilor, în grupele sezonului 2015-2016. Atunci, bavarezii au câștigat cu 5-0 acasă și cu 2-0 în deplasare.

GetsBet oferă la pronosticul „1 & peste 2,5 goluri” la Bayern Munchen - Dinamo Zagreb o cotă de @1.33

Anderlecht și Genk sunt adversare într-o restanță a etapei a 6-a din prima ligă belgiană. Meciul e programat marți, 17 septembrie, de la ora 21:00.

Gazdele sunt invincibile după primele șase runde. Cu o victorie, trupa din Bruxelles se va instala în fotoliul de lider din Jupiler League. Până acum, în fiecare meci jucat de Anderlecht acasă a fost cu goluri marcate în ambele porți.

Se anunță însă un meci infernal pentru violeți, deoarece înfruntă cea mai în formă echipă din campionat având în vedere că Genk vine după patru victorii consecutive. Ofensiva e punctul forte al oaspeților, care au 12 goluri marcate în șase partide, dintre care opt au fost departe de casă.

În ultimele cinci dueluri directe dintre Anderlecht și Genk au marcat ambele echipe. În patru dintre aceste cinci confruntări s-au marcat și minim trei goluri.

GetsBet oferă la pronosticul „Ambele marchează sau peste 2,5 goluri: Da” pentru Anderlecht - Genk o cotă de @1.43

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Bayern Munchen vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
1 & peste 2,5 goluri
Cota
1.33
Anderlecht vs Genk
Pronostic:
Ambele marchează sau peste 2,5 goluri: Da
Cota
1.43
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro