Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Casa Pariurilor

VPS și HJK sunt adversare în etapa a doua a play-off-ului din prima ligă a Finlandei. Meciul este programat vineri, 20 septembrie, de la ora 20:00.

Oaspeții sunt favoriți la victorie și au nevoie de cele trei puncte pentru a egala, cel puțin provizoriu, liderul KuPS, care joacă abia marți.

cota2.ro

Înaintea celei de-a doua rundă din play-off, VPS este pe locul 6 (ultimul), cu 32 de puncte. În primul meci din play-off a pierdut chiar cu liderul KuPs, în deplasare, scor 1-3. Gazdele au o serie extrem de proastă. În ultimele zece partide au câștigat de doar două ori. În rest au înregistrat

De cealaltă parte, HJK este pe poziția secundă, cu 44 de puncte. În prima etapă a făcut un pas greșit, egal acasă cu SJK, scor 2-2. Cu toate acestea, campioana en-titre are o serie de opt meciuri la rând fără înfrângere. Sezonul acesta, HJK va juca în grupele UEFA Conference League, după ce a câștigat play-off-ul cu KI, scor general 4-3.

VPS și HJK au fost adversare ultima dată în sezonul regualt pe 1 septembrie. Atunci, campioana Finlandei s-a impus în deplasare cu scorul de 3-1.

  • 47 de victorii, 14 egaluri și 8 eșecuri este palmaresul pe care îl are HJK în confruntările cu VPS

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „HJK câștigă cel puțin o repriză” în VPS - HJK o cotă de @1.39

Chindia și Ceahlăul sunt adversare în etapa a 7-a din Liga 2. Meciul de pe stadionul „Eugen Popescu” e programat vineri, 20 septembrie, de la ora 16:00.

Este meciul a două echipe cu pretenții, ambele visând promovarea în primul eșalon, dar startul de sezon nu le dă deloc speranțe. Chindia este pe locul 17, cu doar șase puncte, unul mai puțin decât Ceahlăul, care este pe poziția a 15-a.

Chindia e pe minus la golaveraj, 6-10. Vine după două eșecuri, 1-4 la Voluntari și 0-1 acasă cu Afumați. Și nemțenii vin după două rezultate negative, 0-1 cu Metaloglobus, acasă, și 1-1 la Hunedoara. Golaverajul moldovenilor este de 6-8.

Echipa lui Nicu Croitori are o medie de aproape două goluri primite pe meci, dar a și marcat în șase din ultimele opt partide din campionat. De partea cealaltă, moldovenii au punctat în 11 din precedentele 13 meciuri disputate în Liga 2. Ambele partide directe au avut GG pe tabelă la final.

Va fi doar al treilea meci direct între cele două formații. Precedentele au avut loc în sezonul trecut și s-au terminat cu același rezultat, 1-1.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” în Chindia - Ceahlăul o cotă de @1.38

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
VPS vs HJK
Pronostic:
HJK câștigă cel puțin o repriză
Cota
1.39
Chindia vs Ceahlăul
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 1.92
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro