Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Bournemouth

BETFAIR SPORTSBOOK

LIVERPOOL - BOURNEMOUTH

In aceasta seara, de la ora 17:00, pe ”Anfield Stadium”, Liverpool primeste vizita celor de la Bournemouth, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 5, din Premier League.

  • Partida va fi condusa de Tony Harrington, un arbitru care si-a facut debutul in Premier League, in urma cu doar 3 ani, atunci cand, pe 15 decembrie 2021, a condus jocul de pe ”Apex Stadium” dintre Brighton si Wolves, confruntare incheiata cu succesul la limita al ”lupilor”, scor 1-0. Pana in acest moment, englezul a strans doar 21 de partide arbitrate in prima liga, in care a acordat 9 lovituri de pedeapsa, a acordat un singur cartonas rosu si a inregistrat o medie de 3.5 cartonase galbene per meci.

LIVERPOOL: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Arne Slot a avut parte de un debut de sezon aproape perfect, inregistrand numai putin de 4 victorii si un esec in primele 5 jocuri disputate in toate competitiile. 

cota2.ro

Liverpool - Brentford a fost primul joc al ”cormoranilor” pe propriul teren, in acest sezon, cu Arne Slot pe banca tehnica. ”The Reds” s-au impus fara prea mari emotii, scor 2-0, in urma unei confruntari in care au dominat la absolut toate capitolele.

Formatia de pe ”Anfield” a debutat in aceasta saptamana si in UEFA Champions League, acolo unde s-a impus pe ”San Siro”, in fata celor de la AC Milan, scor 3-1. Golurile englezilor au fost reusite de fundasii centrali, Ibrahima Konate si Virgil van Dijk, respectiv mijlocasul maghiar, Dominik Szoboszlai.

Pentru duelul din aceasta seara, tehnicianul gazdelor nu se poate baza pe serviciile lui Harvey Elliott, jucator care s-a accidentat grav in duelul din etapa a 2-a. Deasemenea, portarul Alisson a acuzat o mica accidentare la coapsa dupa jocul din Liga Campionilor si e dat ca fiind incert de site-urile de specialitate.

Arne Slot va miza pe formula clasica in acest joc, cu o defensiva extrem de solida, cu un linie mediana foarte creativa, care face bine faza defensiva, si cu un atac exceptinal, cu Salah, Szoboszlai si Gakpo in spatele lui Diogo Jota, jucator preferat de antrenorul olandez pe post de numar 9.

BOURNEMOUTH: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Ciresele” vin dupa un sezon destul de bun, pe care au reusit sa-l incheie pe pozitia a 12-a, la doar un singur punct distanta de Top 10. Acestia s-au remarcat in special printr-un joc dur, dovada si faptul ca au avut cea mai mare medie de faulturi comise per meci (13.3).

Bournemouth a debutat in noua editie cu doua remize la unu contra celor de la Nottingham Forest, respectiv Newcastle. Pentru acestia a urmat un esec la limita contra ”ciocanarilor”, scor 0-1, dupa care au reusit sa se impuna dramatic pe terenul celor de la Everton, scor 3-2, asta dupa ce ”caramelele” aveau un avans de doua goluri in minutul 86.

In etapa precedenta, elevii lui Andoni Iraola au cedat, pe teren propriu, in compania celor de la Chelsea, formatie care s-a impus norocos, scor 1-0, gratie unui gol reusit de Nkunku, in minutul 86.

Tehnicianul spaniol al oaspetilor nu poate miza in aceasta seara pe mijlocasul Tyler Adams, jucator care lipseste de aproximativ doua luni, dupa ce a suferit o accidentare la spate. Deasemenea, Atacantul originar din Burkina Faso, Dango Ouattara, a suferit o accidentare la glezna si este incert pentru acest joc. 

Intre buturile lui Bournemouth va fi titular Kepa, in timp ce in centrul liniei defensive, argentinianul Senesi va face cuplu cu Zabarnyi, jucator care a evoluat contra Romaniei la EURO 2024. Christie si Cook vor juca la inchidere, Tavernier, Kluivert si Semenyo pe post de mijlocasi ofensivi, iar in centrul ofensivei e foarte probabil sa-l vedem pe Evanilson, jucator fara gol marcat in acest sezon.

Istoricul meciurilor directe dintre Liverpool si Bournemouth

In ultimele 11 confruntari directe, ”cormoranii” s-au impus de 10 ori, in timp ce Bournemouth a castigat un singur duel. In campionatul precedent, Liverpool s-a impus cu 3-1 pe propriul teren si cu un neverosimil 4-0 pe ”Vitality Stadium”. Cea mai clara victorie a gazdelor dateaza din 27 august 2022, atunci cand se impuneau, pe ”Anfield” cu un incredibil 9-0.

Echipe probabile: Liverpool - Bournemouth

Liverpool (4-2-3-1): Allison - Alexader-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Gravenberch, Mac Allister - Salah, Szoboszlai, Gakpo - Jota

Bournemouth (4-2-3-1): Kepa - Kerkez, Senesi, Zabarnyi, Araujo - Christie, Cook - Tavernier, Kluivert, Semenyo - Evanilson

Concluzie & Pronostic

Pentru acest duel am ales sa mizez pe trei jucatori care s-au remarcat in acest debut de sezon. Pentru inceput este vorba de Marcus Tavernier, mijlocas ofensiv care si-a creat cel putin doua ocazii de gol in fiecare dintre primele 5 meciuri, inregistrand o medie impresionanta de 3.46 suturi per 90 de minute de joc. 

Lewis Cook, mijlocasul cu roluri defensive din angrenajul formatiei oaspete, s-a remarcat in rundele precedente printr-un joc dur, in care a faultat destul de mult. Englezul e implicat, in medie, in 10.85 dueluri per meci, conform cifrelor din acest sezon, bifand astfel si o medie de, atentie, 3.45 faulturi comise per 90 de minute de joc. La ultimul joc contra lui Liverpool, Lewis, pe langa faptul ca a comis doua faulturi, a vazut si cartonasul galben.

Combo-ul il inchid cu golgeterul Mo Salah, jucator care a jucat exceptional in primele partide din acest sezon. Egipteanul a inregistrat o medie de 3.66 ocazii de gol per meci si a bifat cel putin un sut cadrat in fiecare dintre cele 5 meciuri. Deasemenea, acesta are un istoric bogat si in duelurile cu Bournemouth, reusind sa trimita cel putin un sut pe poarta in fiecare dintre cele 6 partide ca titular.

Pontul meu pentru meciul Liverpool - Bournemouth este ”Marcus Tavernier 1+ suturi & Lewis Cook 1+ faulturi comise & Mo Salah 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.01, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool vs Bournemouth
Pronostic:
Marcus Tavernier 1+ suturi & Lewis Cook 1+ faulturi comise & Mo Salah 1+ suturi pe poarta
Cota
2.01
Cota finala: 2.01
Profit: 10.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro