Ponturi Pariuri Fotbal CSM Slatina vs CSM Reșița

Fortuna

CSM Slatina și CSM Reșița sunt adversare în etapa a 7-a a ligii secunde. Partida are loc luni, 23 septembrie, de la ora 16:00.

Oltenii au trei succese în primele trei runde, dar în ultimele două partide nu au reușit să marcheze niciun gol cu FC Argeș și cu nou-promovata Metalul Buzău. Acasă, Slatina are o victorie, cu Viitorul Tg. Jiu, penultima din Liga 2.

cota2.ro

De cealaltă parte, CSM Reșița vine după primul eșec al campionatului, cu liderul din Liga 2, Csikszereda. A fost 2-3 pentru ciucani pe teren propriu. În deplasare, CSM Reșița s-a descurcat mult mai bine. Pe teren străin are trei victorii și un egal, toate cu peste 2,5 goluri marcate.

În ultimul meci direct, disputat sezonul trecut, cele două formații au remizat alb la Slatina, scor 0-0. Va fi doar a treia confruntare directă între CSM Slatina și CSM Reșița. Primul duel a avut loc în 2021, tot într-un meci de Liga 2, disputat la Reșița și încheiat la egalitate, scor 1-1.

CSM Slatina și CSM Reșița sunt vecine de clasament înaintea meciului direct din runda cu numărul 7. Ambele au ca obiectiv calificarea în play-off. Cu o victorie, oricare dintre cele două ar putea urca în top 6. Oltenii sunt pe poziția a 7-a, cu 11 puncte, în timp ce reșițenii sunt pe locul 8, cu tot atâtea puncte.

Momentan, CSM Slatina este pe o poziție superioară deoarece are un golaveraj mai bun, 12-3, față de cel al lui CSM Reșița 11-8.

CasaPariurilor oferă pronosticul „X2” la partida dintre CSM Slatina și CSM Reșița o cotă de @1.68

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
CSM Slatina vs CSM Reșița
Pronostic:
X2
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: 0.00
Stake:
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro