Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.97

LasVegas

Continuă meciurile din pre-sezonul NHL. Joi, 26 septembrie, de la ora 05:00, se joacă două meciuri extrem de interesante. Unul dintre acestea este cel dintre Caglary Flames și Vancouver Canucks.

Confruntarea va avea loc în arena Abbotsford Centre, iar Vancouver e favorită la victorie. Pentru oaspeți, acesta va fi al doilea meci din pre-sezon după ce pe primul l-au câștigat cu scorul de 3-1 în fața lui Seattle Kraken. De cealaltă parte, Caglary Flames e la al patrulea meci din pre-sezon. Până acum le-a câștigat pe toate, două cu Edmonton Oilers (6-1 și 6-3) și unul cu Seattle Kraken (6-1).

cota2.ro

Vancouver Canucks este însă o cu totul și cu totul altă mâncare de pește. 4 din ultimele 5 confruntări directe au fost câștigate de Vancouver Canucks.

Caglary Flames - Vancouver Canucks, 2023-2024

  • 1-4
  • 2-4
  • 3-4
  • 5-2
  • 1-3

LasVegas oferă la pronosticul „Vancouver Canucks câștigă (incl. prelungiri)” din Caglary Flames - Vancouver Canucks o cotă de @1.44

Al doilea meci programat să înceapă joi dimineața la ora 05:00 este cel dintre Los Angeles Kings și Vegas Golden Knights, care se va disputa în T-Mobile Arena din Las Vegas, Nevada.

Gazdele au deja un meci în pre-sezon, cu San Jose Sharks, pe care l-au câștigat cu 4-2. De cealaltă parte, Vegas Golden Knights a jucat și ea o partidă, pe care a pierdut-o în OT cu scorul de 2-3 în fața lui Utah.

Meciul din T-Mobile Arena se anunță unul extrem de spectaculos și de urmărit de toți fani hocheiului că cele două echipe obișnuiesc să facă spectacol ori de câte ori se întâlnesc.

  • 2 ani au trecut de la ultimul meci între Los Angeles și Vegas în care s-au înscris mai puțin de 5 goluri
  • 10 meciuri la rând au jucat cele două formații cu peste 4,5 goluri marcate în timpul regulamentar

LasVegas oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights o cotă de @1.34


Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Caglary Flames vs Vancouver Canucks
Pronostic:
Vancouver Canucks câștigă (incl. prelungiri)
Cota
1.47
Los Angeles Kings vs Vegas Golden Knights
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.34
Cota finala: 1.97
Profit: 7.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro