Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.96

WINNER

AJAX AMSTERDAM - BESIKTAS

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Johan Cruiff Arena”, Ajax Amsterdam primeste vizita celor de la Besiktas, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din UEFA Europa League.

  • Partida va fi condusa de John Brooks, un central englez cu numai putin de 3 meciuri arbitrate in acest sezon (Premier League, Championship si EFL Cup), in care a acordat numai putin de 19 cartonase galbene si a dictat aproximativ 68 faulturi.

Clasata pe un modest loc 5 in editia precedenta din Eredivisie, Ajax a inceput slab si actuala stagiune, acumuland doar 7 puncte in primele 4 jocuri. Formatia lui Francesco Farioli s-a clasat in faza grupei UEFA Europa League dupa ce a trecut de trei tururi preliminare, eliminand pe rand echipe precum Vojvodina (4-1 la general), Panathinaikos (2-1 la general) si Jagiellonia (7-1 la general).

De partea cealalta, Besiktas are un start mult mai bun in campionat, acolo unde se claseaza pe pozitia a treia, cu 13 puncte acumulate dupa primele 5 etape. Turcii s-au calificat in grupa europeana dupa un play-off absolut spectaculos cu Lugano, dubla mansa in care s-au impus cu scorul general de 8-4.

cota2.ro

Ajax are o medie de 15.3 ocazii de gol per meci, o medie de 6.5 suturi cadrate per meci si o medie de 2.00 goluri marcate per meci, in Eredivisie. Cifrele arata bine si in dreptul celor de la BJK, echipa cu 14.6 ocazii de gol per meci, 5.8 suturi cadrate per meci si 2.20 goluri marcate per meci, in competitia interna.

”Lancierii” si ”vulturii negri” s-au intalnit in sezonul 2021-2022, in faza grupelor din UEFA Champions League. La acea vreme, ”alb-rosii” se impunea atat in mansa tur de la Amsterdam, scor 2-0, cat si in confruntarea retur de la Istanbul, scor 2-1.

La capitolul ”indisponibi”, Ajax sta mult mai rau, tinand cont ca nu poate conta pe Sivert Mannsverk, iar Avila, Baas, Berghuis si Axel Dongen sunt incerti si cu sanse mari sa rateze partida. In tabara adversa, tehnicianul Giovanni van Bronckhorst nu are probleme importante de efectiv, singurul absent fiind mijlocasul Necip Uysal, jucator care a evoluat doar 45 minute in actuala stagiune si in urma caruia a suferit o accidentare la genunchi.

Pontul meu pentru meciul Ajax Amsterdam - Besiktas este ”GG3+”, la o cota de 1.93, disponibila pe WINNER, in rubrica ”TOTAL GOLURI”.

AS ROMA - ATHLETIC BILBAO

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadio Olimpico”, AS Roma primeste vizita celor de la Athletic Bilbao, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din UEFA Europa League.

  • Duelul din capitala Italiei va fi condus de bulgarul Georgi Kabakov, arbitru care, in urma cu o saptamana, s-a aflat la centru in Young Boys - Aston Villa, partida disputata in prima etapa din UEFA Champions League. Centralul de 38 de ani a arbitrat 348 de meciuri pana in prezent, acordand numai putin de 1633 de cartonase galbene, mai precis o medie de 4.69 per meci.

Roma a debutat perfect sub comanda noului tehnician, croatul Ivan Juric, victorie la scor de ”forfeit” cu Udinese, echipa care venea dupa trei succese consecutive. Calificata direct in grupa, AS Roma vine dupa o editie precedenta excelenta pe plan european, acolo unde a fost eliminata dramatic de Bayer Leverkusen, in urma unei partide retur absolut incredibile, cu numai putin de 44 de ocazii de gol.

Athletic Bilbao ”functioneaza” excelent cu Ernesto Valverde pe banca, tehnician care a reusit sa claseze echipa pe un onorabil loc 5 in editia precedenta de La Liga. Noul sezon a inceput bine pentru ”basci”, bifand 4 victorii si o remiza in primele 7 etape. Singurele infrangeri au fost impotriva celosilor Atletico Madrid si FC Barcelona, ambele la limita, 0-1 si 1-2.

Roma a fost o echipa ghinionista in debutul sezonului, lovind de 4 ori barele portilor adverse si ratand numai putin de 7 ocazii mari in primele 5 etape. Totusi, ”lupii” s-au remarcat printr-o defensiva excelenta, printr-o acuratete foarte buna a centrarilor, printr-o medie mare de ocazii de gol per meci (16.2) si printr-o medie onorabila a suturilor cadrate per meci (5.0).

De partea cealalta, ”Zuri-Gorriak” au iesit in evidenta prin agresivitate, incasand numai putin de 18 cartonase galbene si un cartonas rosu in cele 7 etape. Pe plan ofensiv au cam dezamagit, inregistrad medii extrem de mici in ceea ce priveste media de ocazii per meci (9.3), cat si media suturilor cadrate per meci (3.4).

Ambele formatii au jucatori importanti pe lista absentelor. Gazdele nu se vor putea baza pe serviciile lui Pellegrini si Saelemaekers, in timp ce oaspetii nu-i vor avea pe Alvarez, Oihan Sancet si Unai Simon, asta dupa ce in urma cu cateva zile si Yuri, respectiv Nico Williams erau sub semnul intrebarii, in ceea ce priveste deplasarea. Ambii au fost recuperati si sunt optiuni pentru Ernesto Valverde.

Pontul meu pentru meciul AS Roma - Athletic Bilbao este ”Echipa medicala sa apara pe teren de minim doua ori”, la o cota de 2.05, disponibila pe WINNER, in rubrica ”SPECIALE”.

Am jucat acest pariul la WINNER!

ÎNREGISTREAZĂ-TE online și primești 700 de Lei BONUS + 100 de Lei FREEBET

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Ajax Amsterdam vs Besiktas
Pronostic:
GG3+
Cota
1.93
AS Roma vs Athletic Bilbao
Pronostic:
Echipa medicala sa apara pe teren de minim doua ori
Cota
2.05
Cota finala: 3.96
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro