Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

Pentru astăzi vin cu un combo de la Beijing, la o cotă excelentă ce are șanse bune de reușită. Vedeți mai jos avancronica meciurilor și opțiunile de pariere.

Clara Burel - Coco Gauff

cota2.ro

Coco Gauff a căzut pe locul 6 mondial, dar este în continuare una dintre favoritele la fazele finale la orice turneu la care participă. La doar 20 ani, Coco este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din lume, cu o maturitate mult peste vârsta ei. Dacă performanțele ei nu mai au nevoie de comentarii, finale de GS și deja 7 turnee importante în palmares, Coco s-a confruntat cu o mare problemă în meciurile pe hard de anul acesta și anume dublele greșeli. Ea are probleme mari la serviciul secund și a ajuns la medii comparabile doar cu Alycia Parks. Spre exemplu, la US Open, ultimul turneu înainte de a veni aici a dat 38 duble in 4 meciuri, cu un record de 19 duble in meciul în care a fost eliminată de compatrioata sa Navarro. Burel nu este o sportivă slabă și poate prelungi meciul suficient pentru depășirea liniei de duble greșeli.

Andrey Rublev - Pablo Carreno Busta

Andrey Rublev este un jucător rus de 26 ani, clasat pe locul 6 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 3-4 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. A început perfect anul cu un nou titlu, la Hong Kong, are titlu la Madrid și este unul dintre cei mai titrați jucători activi cu nu mai puțin de 26 finale disputate în circuit. Astăzi el întră in turneu împotriva lui Pablo Carreno Busta, un sportiv care a revenit după un an de pauză și nu este nici pe aproape de nivelul său din ultimii ani. Rublev l-a bătut pe iberic în toate cele 4 meciuri directe, deși atunci diferența dintre ei nu era nici pe departe atât de mare precum acum.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Clara Burel vs Coco Gauff
Pronostic:
Gauff peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.70
Andrey Rublev vs Pablo Carreno Busta
Pronostic:
Rublev -2.5 game-uri
Cota
1.38
Cota finala: 2.35
Profit: 12.15
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro