Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

Fortuna

Edmonton Oilers și Seattle Kraken sunt adverasre într-un meci din pre-sezonul NHL. Sezonul NHL 2024-2025 va lua oficial startul joi, 3 octombrie. Până atunci, cele două formații se „încălzesc” în Rogers Place, duminică, 29 septembrie, de la ora 04:00.

Vicecampioana NHL, cea care a pierdut finala play-off-ului cu Florida Panthers, țintește o victorie în pre-sezon, după câteva meciuri mai slabe. A jucat până acum două meciuri cu Winnipeg Jets (3-2 OT și 1-6) și cu Caglary Flames (3-6, 1-6).

cota2.ro

De cealaltă parte, Seattle Kraken, care e o echipă modestă în comparație cu Edmonton Oilers n-a strălucit nici ea în cele trei meciuri din pre-sezon. A pierdut cu 1-6 în fața lui Caglary Flames și a obținut două rezultate în oglindă cu Vancouver Canucks, 1-3 și 3-1.

Seattle Kraken nu are deloc amintiri plăcute cu Edmonton Oilers. Nu i-a învins deloc pe canadieni în sezonul trecut. De altfel, Edmonton Oilers are o serie de invincibilitate de 11 meciuri. Din aceste meciuri, doar unul singur n-a fost câștigat de canadieni în timpul regulamentar.

  • 2 ani au trecut de la ultima victorie a lui Seattle Kraken cu Edmonton Oilers

Fortuna oferă la pronosticul „1 solist” pentru Edmonton Oilers - Seattle Kraken o cotă de @1.50

Într-un alt meci din pre-sezonul NHL, Columbus Blue Jackets își dă întâlnire, din nou, cu Buffalo Sabres. Partida din Nationwide Arena e programată duminică, 29 septembrie, de la ora 02:00.

Cele două formații au jucat în pre-sezon și pe 24 septembrie. Atunci Buffalo s-a impus fără emoții pe teren propriu, scor 6-1.

De atunci, CBJ a mai jucat două partide în pre-sezon, ambele câștigate cu St. Louis Blues (3-0) și Washington Capitals (8-4). De cealaltă parte, înainte de confruntarea din Nationwide Arena, Buffalo Sabres a avut un meci amical cu Red Bull Munchen, pe care l-a câștigat cu 5-0. În pre-sezonul din NHL, pe lângă succesul cu CBJ a mai obținut două victorii cu Pittsburgh Penguins (7-3 și 3-2) și una cu Ottawa Senators (3-2 OT).

Deși statistica nu e de partea gazdelor, acum e un prilej perfect ca CBJ să câștige din nou în fața lui Buffalo Sabres, un rezultat pe care nu l-a mai obțiut din precedentul sezon NHL, pe 20 decembrie 2023.

Fortuna oferă la pronosticul „1 solist” pentru Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres o cotă de @1.55

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Edmonton Oilers vs Seattle Kraken
Pronostic:
1 solist
Cota
1.50
Columbus Blue Jackets vs Buffalo Sabres
Pronostic:
1 solist
Cota
1.55
Cota finala: 2.33
Profit: 13.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro