Ponturi Pariuri Hochei Colorado Avalanche vs Utah

UNIBET

Colorado Avalanche și Utah sunt adversare într-un nou meci din pre-sezonul NHL. Confruntarea care va avea loc în Ball Arena, din Denver, e programată luni, 30 septembrie, de la ora 02:00.

Aceasta va fi prima confruntare din istorie dintre cele două formații. Gazdele au avut până acum două meciuri în pre-sezon, ambele cu un adversar complicat, Dallas Stars. Trupa din Denver a pierdut însă de fiecare dată destul de greu, 2-3 acasă și 2-4 în deplasare.

cota2.ro

De cealaltă parte, pentru Utah, partida din Ball Arena va fi a treia din acest pre-sezon. Trupa din Salt Lake se află la prima sa prezență din istorie în NHL și s-a „încălzit” pentru sezonul 2024-2025 cu Vegas Golden Knights (2-5), Los Angeles Kings (3-2 OT) și St. Louis Blues (5-3).

Colorado Avalanche este una dintre echipele de tradiție din SUA și una dintre principalele favorite la titlu și pleacă cu prima șansă în confruntarea din Ball Arena. Hocheiștii antrenați de Jared Bednar sunt de trei ori câștigători ai Stanley Cup, ultimul trofeu fiind cucerit în urmă cu doi ani.

Colorado Avalanche s-a descurcat onorabil și în sezonul 2023-2024. Trupa din Denver a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde a fost eliminată de Dallas Stars, formația care i-a învins și în pre-sezon. Atunci, texanii au mers în „careul de ași” după ce au câștigat cu scorul de 4-2 seria „Best of 7”.

Pare momentul perfect pentru Colorado să obțină primul succes având în vedere că stă cel mai rău în ierarhia diviziei centrale. Este pe ultimul loc, cu 0 puncte. Ce-i drept, formația din Denver e singura care a jucat până acum doar două meciuri, ambele cu liderul Dallas Stars.

În ceea ce o privește pe Utah, victoriile cu Los Angeles Kings și St. Louis Blues o situează pe locu 3, cu patru puncte, la fel ca cea de-a doua clasată Minnesota WIld.

Unibet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Colorado Avalanche - Utah o cotă de @1.67

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Colorado Avalanche vs Utah
Pronostic:
1 solist
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro