Ponturi Pariuri Fotbal Aston Villa vs Bayern Munchen

WINNER

ASTON VILLA - BAYERN MUNCHEN

In aceasta seara, de la ora 22:00, Aston Villa primeste vizita celor de la Bayern Munchen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din UEFA Champions League.

  • Partida va fi condusa de romanul Radu Marian Petrescu, central care in acest sezon a oficializat partide in UEFA Nations League, preliminariile UEFA Europa League si Superliga, acolo unde, in cele 4 jocuri arbitrate, a dictat 101 faulturi, acordand numai putin de 17 cartonase galbene si un cartonas rosu.

ASTON VILLA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Dupa un sezon precedent exceptional, Aston Villa a inceput foarte bine si noua editie din competitia interna, clasandu-se, dupa 6 etape disputate, pe pozitia a 5-a, cu 13 puncte acumulate si un golaveraj pozitiv: 12 goluri marcate - 9 goluri primite.

cota2.ro

”Leii” au intrerupt seria de 5 victorii consecutive in acest week-end, remizand la 2 pe terenul celor de la Ipswich, echipa fara succes in acest sezon, dar si fara infrangere in precedentele trei etape: 1-1 vs Fulham, 0-0 vs Brighton si 1-1 vs Southampton.

”The Villans” au inceput perfect noua editie de UEFA Champions League, impunandu-se la scor de ”forfeit” pe terenul celor de la Young Boys, formatie care a pierdut drastic si in a doua etapa din grupa principala, 0-5 contra Barcelonei.

Unai Emery nu poate conta in aceasta seara pe Mings, Kamara si Cash, jucatori accidentati de mai multa vreme, insa nici pe mijlocasul John McGinn, accidentat la coapsa in finalul primei reprize a duelului cu Wolves din etapa cu numarul 5.

Antrenorul spaniol va miza pe o formula clasica, cu doi ”inchizatori” si cu o linie de trei mijlocasi ofensivi in spatele lui Ollie Watkins, golgeterul echipei in sezonul precedent de Premier League, cu 19 goluri reusite in 37 de partide.

BAYERN MUNCHEN: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Bavarezii” vine dupa un sezon precedent extrem de slab, in care nu au obtinut nici macar un trofeu. In competitia interna au incheiat abia pe pozitia a treia, in Cupa Germaniei s-au facut de ras cu Saarbrucken, formatie de liga a treia in fata careia au cedat cu 1-2, iar in Champions League au fost eliminati de Real Madrid in semifinale, ”galacticii” impunandu-se cu scorul general de 4-3.

Bayern Munchen pare sa fi ”renascut” sub comanda lui Vincent Kompany, antrenor care nu a cunoscut ”gustul” infrangerii, in acest sezon. Formatia sa a ramas lider in Bundesliga dupa remiza la unu din ultima runda, contra celor de la Bayer Leverkusen, campioana en-titre.

”Die Roten” au avut un debut fabulos in noua editie a UEFA Champions League, acolo unde a spulberat-o pe Dinamo Zagreb cu un uluitor 9-2, meci in care germanii au cadrat numai putin de 19 suturi, au beneficiat de 12 cornere si au avut, atentie, 90 de atacuri periculoase.

In acel joc, Harry Kane a reusit sa marcheze numai putin de 4 goluri, devenind momentan golgeterul competitiei. Englezul arata pofta de performanta si in competitia interna, acolo unde, in primele 6 etape, a reusit sa puncteze de 5 ori si sa livreze 4 pase decisive.

Tehnicianul belgian al lui Bayern nu are accidentari importante sau cel putin de ultim moment, iar in partida de diseara va alinia cel mai bun 11. Guerreiro si Davies vor ”ara” terenul in benzi si vor crea superioritate pe faza de atac, Kimmich si Pavlovic vor ajuta defensiva si vor fi cei care creeaza actiuni, iar Olise, Musiala si Gnabry vor incerca sa livreze cat mai multe mingi utile pentru ”nouarul” englez, Harry Kane.

Istoricul meciurilor directe dintre Aston Villa si Bayern Munchen

Cele doua formatii s-au confruntat doar o singura data, mai precis in ultimul act al CCE din sezonul 1981/1982, atunci cand Aston Villa reusea sa se impuna, pe ”De Kuip Stadium”, cu scorul de 1-0. Singura reusita a acelei finale a fost semnata de Peter Withe, jucator cu 550 de meciuri jucate in intreaga sa cariera si cu numai putin de 178 de goluri marcate.

Echipe probabile: Aston Villa - Bayern Munchen

Aston Villa (4-2-3-1): Martinez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Onana, Tielemans - Bailey, Rogers, Ramsey - Watkins

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer - Guerreiro, Upamecano, Kim, Davies - Kimmich, Pavlovic - Olise, Musiala, Gnabry - Kane

Concluzie & Pronostic

Ma astept la un joc ofensiv din partea celor doua formatii, in special de partea oaspetilor, mai ales dupa ce au aratat in debutul acestui sezon. In conditiile astea, consider ca vor fi inregistrate foarte multe ocazii de gol, dar se vor cadra si multe suturi, lucru pe care l-am vazut si in prima etapa, atunci cand Aston Villa si-a creat 20 de ocazii de gol si a bifat 7 suturi pe poarta, iar Bayern Munchen a bifat 29 de suturi dintre care 65.5% si-au atins tinta.

Intre buturile celor doua porti avem doi colosi! In primul rand, Manuel Neuer, portar care in editia precedenta de UEFA Champions League a parat numai putin de 71% din suturi cadrate de formatiile adverse. Acesta s-a remarcat si in Bundesliga, acolo unde a avut un procentaj al paradelor de 65%. Gazdele mizeaza pe ”Dibu” Martinez, portar care a castigat Cupa Mondiala cu selectionala Argentinei in urma cu doi ani, dupa o finala dramatica cu Franta, decisa la lovituri de departajare. Martinez a avut un procentaj de 66% ale suturilor parate in editia precedenta de Premier League, in timp ce la Copa America a aparat 93% din mingile cadrate de echipele adverse.

Pontul meu pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen este ”Peste 5.5 parade in meci” la o cota de 2.09, disponibila pe Winner.

Am jucat acest pariul la WINNER!

ÎNREGISTREAZĂ-TE online și primești 700 de Lei BONUS + 100 de Lei FREEBET

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Aston Villa vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 5.5 parade in meci
Cota
2.09
Cota finala: 2.09
Profit: 10.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro