Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Como

UNIBET

NAPOLI - COMO

In aceasta seara, de la ora 19:30, pe ” Stadio Diego Armando Maradona”, Napoli primeste vizita celor de la Como, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Serie A.

  • Partida va fi condusa de Ermanno Feliciani, central aflat la doar a treia sa delegare in acest sezon de prima liga, dupa cele de pe ”Stadio Luigi Ferraris” (Genoa - Inter Milano), respectiv ”Stadio Olimpico” (AS Roma - Udinese). In varsta de 33 ani, italianul a arbitrat doar 20 de partide in prima liga, inregistrand o medie de 3.6 cartonase galbene per meci.

NAPOLI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana din urma cu doua sezoane vine dupa o editie precedenta dezamagitoare, in care a incheiat pe pozitia a 10-a, sub locurile care ofera o participare in cupele europene.

cota2.ro

Venirea lui Conte la Napoli a fost de bun augur pentru ”albastri”, acestia instalandu-se in fruntea clasamentului dupa primele 6 partide, in care au inregistrat 4 victorii, o remiza si o infrangere.

Gazdele detin una dintre cele mai bune ofensive din campionat (11 goluri marcate), isi creeaza foarte multe situatii de a marca (15.2 per meci) si primesc foarte greu goluri (4/6 partide fara gol incasat).

Accidentat in derby-ul cu Juventus, goalkeeper-ul Meret nu va fi prezent nici in partida din aceasta seara. Deasemenea, pe lista absentilor se numara si fundasul Mario Rui, jucator care a fost instiintat de Conte cu privire la faptul ca nu va face parte din planurile sale in actualul sezon.

Tehnicianul italian va miza pe o formula ofensiva diseara, cu un trio in atac format din Kvaratskhelia, Lukaku si Politano, jucatori care au fost implicati in 10 din cele 11 reusite din actuala editie de Serie A.

COMO: Stiri, statistici, analiza si informatii

Nou-promovata a inceput modest competitia, inregistrand doua infrangeri la zero cu Juventus (0-3) si Udinese (0-1), respectiv doua remize, 1-1 pe terenul celor de la Cagliari si 2-2 pe propria arena contra celor de la Bologna.

Desi lucrurile au aratat extrem de slab in defensiva, in ultimele doua etape, Como a reusit sa se impuna in fata Atalantei si a celor de la Hellas Verona, cu acelasi scor, 3-2.

In aceste prime 6 etape, ”I Larianii” s-au remarcat la capitolul ”deposedari”, acolo unde au inregistrat o medie de 18.7 per meci. Mai mult decat atat, formatia ”Biancoblù” s-a remarcat si la numarul de avertismente, incasand numai putin de 13 cartonase galbene in acest start de campionat. 

Echipa lui Cesc Fabregas a primit gol in fiecare meci, iar o imbunatatire a lucrurilor este greu de anticipat, avand in vedere ca in urmatoarele runde intalnesc echipe cu medii mari de goluri marcate per meci, una dintre ele fiind Parma, echipa care a reusit sa marcheze pe terenul ”napoletanilor”.

Antrenorul spaniol al celor de la Como nu are probleme de lot, iar diseara poate alinia acelasi 4-2-3-1 utilizat in ultimele jocuri, cu Perrone si Sergi Roberto in rol de ”inchizatori” si cu Strefezza, Paz si Fadera in rol de mijlocasi ofensivi, in spatele lui Cutrone, atacantul ”azzurilor”.

Istoricul meciurilor directe dintre Napoli si Como

Singurele intalniri dintre cele doua echipe s-au jucat in perioada 1999 - 2004, atunci cand Napoli a evoluat mult in Serie B. Destul de irelevant in momentul de fata, Como s-a impus in 3 din cele 6 dispute, Napoli a castigat doua, iar o partida s-a incheiat la egalitate.

Echipe probabile: Napoli - Como

Napoli (4-3-3): Caprile - Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno, Olivera - Anguissa, Lobotka, McTominay - Politano, Lukaku, Kvaratskhelia

Como (4-2-3-1): Audero - Van Der Brempt, Kempf, Dossena, Moreno - Perrone, Roberto - Strefezza, Paz, Fadera - Cutrone

Concluzie & Pronostic

Consider ca Napoli este mare favorita in aceasta partida, mai ales dupa ce am vazut multe gafe ale defensivei oaspetilor in acest debut de campionat. Unul dintre jucatorii care s-au remarcat in primele 6 etape este Khvicha Kvaratskhelia, jucator care a reusit sa puncteze de trei ori si sa ofere doua pase decisive. Mai mult decat atat, acesta a inregistrat si o medie de 4.83 ocazii de gol per 90 de minute de joc, respectiv o medie de 1.61 suturi cadrate per 90 de minute de joc.

Jucatorul georgian a aratat excelent in meciurile jucate in fata propriilor suporteri, acolo unde a bifat o medie de 0.9 la capitolul ”npxG+xAG” (Non-Penalty Expected Goals + Expected Assisted Goals). In conditiile acestea, dar si tinand cont ca formatia sa intalneste un adversar destul de modest, care in acest sezon a bifat o medie a ”xGA” (Expected Goals Against) de 1.13. Ma astept ca ”Kvara” sa reuseasca un meci bun si consider ca sunt sanse mari ca el sa apara in statistica, fie cu un gol reusit, fie cu o pasa decisiva trimisa unui coleg.

Pontul meu pentru meciul Napoli - Como este ”Khvicha Kvaratskhelia marcheaza sau ofera o pasa de gol”, la o cota de 1.90, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Napoli vs Como
Pronostic:
Khvicha Kvaratskhelia marcheaza sau ofera o pasa de gol
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro