Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Fortuna

San Jose Barracuda și Barksfield Condors sunt adversare într-un meci din pre-sezonul AHL, a doua competiție ca importanță din hocheiul american. Partida are loc duminică, 7 octombrie, de la ora 01:00.

Cele două formații au jucat până acum un singur meci în pre-sezon, chiar una împotriva celeilalte. S-a jucat atunci în Mechanics Bank Arena, iar Barksfield Condors s-a impus cu 5-3, ultimele două goluri ale gazdelor fiind marcate în cea de a treia repriză. Duelul din această noapte se va juca acum pe terenul lui San Jose, în Tech CU Arena.

cota2.ro

  • doar doua din ultimele 14 confruntări directe s-au terminat cu mai puțin de cinci goluri în timpul regulamentar

Fortuna oferă la pronosticul „peste 4,5 goluri” în San Jose Barracuda - Barksfield Condors o cotă de @1.27

W-B/Scranton - Lehigh Valley Phantoms e programat în pre-sezonul AHL. Confruntarea din Mohegan Sun Arena at Casey Plaza are loc duminică, 6 octombrie, de la ora 22:05.

Gazdele se înfruntă pentru a doua oară în pre-sezon cu Lehigh Valley Phantoms, de această dată pe teren propriu. În primul meci din pre-sezon, W-B/Scranton s-a impus fără drept de apel în PPL Center, scor 6-1. După aceea au urmat alte două partide, ambele cu Hershey Bears, campioana AHL din sezonul trecut. Cele două formații și-au împărțit victoriile, fiecare reușind să câștige pe teren propriu, cu același scor, 4-3 în Over Time.

De cealaltă parte, Lehigh Valley Phantoms va juca doar pentru a treia oară în pre-sezon. A reușit să surprindă în ultimul meci când a obținut o victorie cu campioana en-titre, Hershey Bears, acasă, scor 4-2.

De-a lungul timpului, cel puțin în istoria recentă, Lehigh Valley Phantoms a avut probleme în confruntările cu W-B/Scranton/

  • 15 meciuri au avut loc până acum în 2024 între W-B/Scranton și Lehigh Valley Phantoms
  • 9 victorii au fost adjuecate în acest interval de W-B/Scranton

Fortuna oferă la pronosticul „W-B/Scranton victorie incl. în prelungiri” pentru W-B/Scranton - Lehigh Valley Phantoms o cotă de @1.49


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
San Jose Barracuda vs Barksfield Condors
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.27
W-B/Scranton vs Lehigh Valley Phantoms
Pronostic:
W-B/Scranton victorie incl. în prelungiri
Cota
1.49
Cota finala: 1.89
Profit: 6.23
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro