Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Fortuna

Florida Panthers și Boston Bruins joacă primele lor două meciuri în noul sezon de NHL. Partida din Amerant Bank Arena este programată miercuri, 9 octombrie, de la ora 02:00.

Cele două formații fac parte din Conferința de Est și din Divizia Atlantică. Se anunță un meci spectaculos având în vedere apetitul ofensiv pe care îl dezvoltă cele două.

cota2.ro

Campioana en-titre are o medie de cel puțin 3,4 goluri marcate per meci, în timp ce Boston se laudă la acest capitol cu o medie de 3,2 pucuri înscrise. Ambele defensive sunt vulnerabile, cu o medie de peste 5,7 pucuri cedate.

În cele opt meciuri din pre-sezon, Florida Panthers a obținut 5 victorii și 3 înfrângeri. Dintre toate acestea partide, doar două au fost cu mai puțin de cinci goluri.

În ceea ce o privește pe Boston Bruins, echipa lui Jim Montgomery a jucat șapte meciuri și a câștigat de numai 2 ori. Doar într-unul din cele șapte jocuri s-au înscris mai puțin de 5 pucuri.

Cele două formații au fost adversare în sferturile play-off-ului din sezonul trecut, acolo unde Florida Panthers s-a impus cu 4-2.

  • 4 din cele 6 meciuri jucate în play-off s-au terminat cu peste 4,5 goluri

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” în Florida Panthers - Boston Bruins o cotă de @1.39

Un alt prim meci din noul sezon de NHL este cel dintre Utah și Chicago Blackhawks. Confruntarea are loc în Delta Center, miercuri, 9 octombrie, de la ora 05:00. Va fi prima confruntare din istorie dintre cele două formații.

În pre-sezon, Utah a făcut senzație și a reușit să câștige toate cele șapte meciuri. În cinci dintre acestea, Utah a marcat cel puțin 3 goluri!

De cealaltă parte, defensiva este punctul nevralgic al oaspeților. Blackhawks au o medie de 3,5 pucuri încasate per meci. În pre-sezon, formația din Chicago permite o medie de peste 3,5 pucruri per meci.

În pre-sezon, Chicago Blackhawks a câștigat doar un meci din șase. În doar două din cele șase partide din pre-sezon, trupa lui Luke Richardson a primit mai puțin de 3 goluri.

Fortuna oferă la pronosticul „Utah - peste 2,5 goluri” în Utah - Chicago Blackhawks o cotă de @1.43

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Florida Panthers vs Boston Bruins
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.39
Utah vs Chicago Blackhawks
Pronostic:
Utah - peste 2,5 goluri
Cota
1.43
Cota finala: 1.99
Profit: 8.91
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro