Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

ANGLIA - GRECIA

Maine seara, de la ora 21:45, pe ”Wembley Stadium” din Londra, Anglia primeste vizita Greciei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din Liga B a UEFA Nations League.

Anglia a inceput perfect campania din Liga Natiunilor, impunandu-se in partidele cu Irlanda si Finlanda, ambele incheiate cu acelasi scor, 2-0. Tot cu victorii si fara gol primit a debutat si nationala lui Ivan Jovanović, cea care a castigat la scor de ”forfeit” partida de la Pireu contra selectionatei ”Huuhkajat”, respectiv duelul de la Dublin, scor 2-0, impotriva ”verzilor” lui Heimir Hallgrimsson.

Nationala ”The Three Lions” vine dupa un Campionat European destul de modest si foarte norocos, asta deoarece au bifat doar un singur succes in timp regulamentar pana in penultimul act, acolo unde au reusit sa treaca de Olanda, gratie unui gol semnat de Watkins in minutul 90. Finala au disputat-o in compania Spaniei, echipa care avea sa-si adjudece trofeul dupa un gol marcat de Mikel Oyarzabal, cel care inchidea tabela la 2-1 in minutul 86.

cota2.ro

Lee Carsley, inlocuitorul lui Gareth Southgate pe banca Angliei, a surprins destul de mult atunci cand a anuntat lotul pentru partidele din aceasta luna, asta deoarece pe lista se afla si jucatori cu putine aparitii in tricoul ”leilor”, precum Rico Lewis, Morgan Gibbs-White, Angel Gomes, Dominik Solanke sau Noni Madueke.

Grecia are un parcurs groaznic in deplasare, unde a obtinut doar trei victorii in ultimele 10 meciuri. Cea mai dura infrangere pe teren strain, din ultimul an, este cea de la Tbilisi contra Georgiei, in duelul decisiv pentru calificarea la EURO, unde ”Galanolefki” au cedat in urma loviturilor de departajare.

Anglia si Grecia s-au intalnit ultima data intr-un meci amical, disputat in urma cu 18 ani pe ”Old Trafford”, acolo unde gazdele aveau sa se impuna cu un sec 4-0, gratie reusitelor semnate de John Terry (min. 14), Frank Lampard (min. 30) si Peter Crouch (min. 35; min 42).

Pontul meu pentru meciul Anglia - Grecia este ”1 & Peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.55, disponibila pe Superbet, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

AUSTRIA - KAZAKHSTAN

Maine seara, de la ora 21:45, pe ”Reiffeisen Arena” din Linz, Austria primeste vizita Kazakhstan-ului, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din Liga B a UEFA Nations League.

Ambele nationale au inceput slab aceasta campanie, obtinand cate un singur punct din duelurile cu Slovenia si Norvegia. Austria a remizat la Ljubljana, scor 1-1, insa a cedat dramatic la Oslo, in urma unui gol decisiv semnat de Erling Haaland, in finalul partidei. De partea cealalta, ”soimii” au rezistat incredibil in duelul de la ”Almaty” contra selectionatei lui Solbakken, insa a pierdut fara drept de apel cu Slovenia, echipa care s-a impus la scor de ”forfeit”, gratie unui hattrick semnat de Benjamin Sesko, atacantul celor de la RB Leipzig.

”Das Team” vin dupa un parcurs foarte apreciat la EURO 2024, unde au parasit competitia in ”optimi” dupa un duel contra Turciei, incheiat cu scorul de 1-2. Lideri intr-o grupa cu Franta, Polonia si Olanda, austriecii s-au remarcat printr-o ofensiva excelenta, avand una dintre cele mai mari medii de suturi cadrate per meci.

Austria are doar o singura infrangere pe teren propriu in ultimele 9 meciuri, inregistrand numai putin de 7 victorii si un rezultat de egalitate. Esecul a venit in urma unei partide cu Belgia, selectionata care se impunea cu scorul de 3-2, gratie unei ”duble” reusite de Lukebakio si un gol marcat de atacantul lui Napoli, Romelu Lukaku.

Elevii rusului Stanislav Cherchesov arata dezastruos pe teren strain, acolo unde au bifat infrangeri pe linie in ultimele 6 partide. Mai mult decat atat, in fiecare joc au incasat cel putin doua goluri de la adversari, inregistrand astfel un golaveraj extrem de slab: 5 goluri marcate - 17 goluri primite.

Cele doua selectionate s-au intalnit ultima data in preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia, iar Austria a castigat partida disputata pe teren cu un neverosimil 4-0. Golurile echipei antrenate la acea vreme de elvetianul Marcel Koller, actualul antrenor al egiptenilor de la Al Ahly, au fost reusite de Mark Jonko (2), Martin Harnik si David Alaba.

Pontul meu pentru meciul Austria - Kazakhstan este ”1 & Peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.30, disponibila pe Superbet, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Grecia
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.55
Austria vs Kazakhstan
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro