Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Anglia

BETANO

OLANDA - ANGLIA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Signal Iduna Park” din Dortmund, Olanda si Anglia se intalnesc intr-un meci din cadrul semifinalelor, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de germanul Felix Zwayer, un arbitru care a fost la centru si la meciurile Italia - Albania, Turcia - Portugalia si Romania - Olanda.

OLANDA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Dupa ce s-a calificat norocos in fazele eliminatorii, de pe pozitia a treia in grupa, Olanda a avut un parcurs destul de facil pana in semifinale, intalnind Romania in optimile de finala, formatie pe care a invins-o la scor de ”forfeit”, urmand ca apoi sa treaca de Turcia in sferturi, dupa un succes cu 2-1.

cota2.ro

Olanda nu a aratat rau deloc din punct de vedere ofensiv, inregistrand numai putin de 74 de ocazii de gol in cele 5 meciuri disputate la acest turneu final.

Cu 9 goluri marcate pana in prezent, ”portocala mecanica” ocupa pozitia a treia intr-un clasament al celor mai bune ofensive de la EURO, punctand de cel putin doua ori in 4 din cele 5 meciuri, exceptie fiind duelul din grupe cu Franta, incheiat 0-0.

Ronald Koeman nu are probleme de lot si e de asteptat sa foloseasca acelasi prim 11 ofensiv, precum cel din partidele disputate in optimi si sferturi.

Dumfries, De Vrij, Van Dijk si Ake vor forma linia defensiva, in timp ce Schouten, Reijnders si Simons vor juca in linia mediana. Atacul va fi format din Bergwijn, Depay si Gakpo, jucatori de calitate, cu viteza, dribling si executii foarte bune, care oricand pot crea pericol in defensiva adversa.

ANGLIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”The Three Lions” au ajuns in penultimul act al competitiei dupa ce nu au jucat mai nimic la acest turneu final. Cu un succes si doua remize in grupe, acestia au ajuns in semifinale dupa ce au eliminat Slovacia in optimi, in urma reprizelor de prelungiri, urmand ca in partida cu Elvetia din sferturi, sa se impuna la loviturile de departajare.

Jucatorii lui Southgate au suferit 73 de faulturi la acest turneu, iar cele cinci adversare ale Angliei de pana acum au incasat cel putin doua cartonase galbene.

”Leii” si-au creat 58 de ocazii de gol la acest turneu final, 29 dintre ele in cele doua meciuri din fazele eliminatorii, acolo unde au jucat, in total, numai putin de 240 de minute.

In timpul regulamentar din ultimele doua meciuri de la EURO, englezii au cadrat doar 3 suturi, avand o medie de un sut cadrat la o ora de joc, extrem de putin pentru o nationala cotata, inaintea turneului, cu prima sansa la adjudecarea trofeului.

Selectionerul Angliei nu are probleme de lot, asa ca poate reveni la primul 11 din meciul cu Slovacia, cu o linie de ”fund” formata din Walker, Stones, Guehi si Trippier, cu Mainoo si Rice in rol de mijlocasi defensivi si cu un ”trio” ofensiv Saka-Bellingham-Foden, in spatele lui Harry Kane, capitanul echipei.

Istoricul meciurilor directe dintre Olanda si Anglia

Cele doua selectionate s-au intalnit de 14 ori in perioada 1988 - 2019, iar Olanda sta mult mai bine la numarul de victorii, inregistrand numai putin de 6, dintre care una in urma reprizelor de prelungiri. Anglia s-a impus doar de doua ori contra ”portocalei mecanice”, mai exact in grupe la EURO 1996, atunci cand au castigat cu 4-1, si in 2018, intr-un meci amical disputat la ”Amsterdam”, castigat la limita, scor 1-0, gratie unei reusite semnate de Jesse Lingard, actualul jucator al celor de la FC Seoul.

Echipe probabile: Olanda si Anglia

Olanda (4-3-3): Verbruggen - Dumfries, Van Dijk, De Vrij, Ake - Schouten, Simons, Reijnders - Gakpo, Depay, Bergwijn

Anglia (4-2-3-1): Pickford - Walker, Stones, Guehi, Trippier - Rice, Mainoo - Saka, Bellingham, Foden - Kane

Concluzie & Pronostic

Jude Bellingham a fost esential pentru Anglia in ultimele doua meciuri, in special in partida cu Slovacia, atunci cand a trimis jocul in prelungiri dupa golul superb din minutul 90+5. Mijlocasul Realului si-a creat 4 ocazii de gol in ultimele doua jocuri si astazi ma astept sa apara la finalizare, mai ales ca e nevoie de el si in acea pozitie, avand in vedere calibrul adversarului, dar si miza uriasa a partidei.

Cody Gakpo a aratat excelent la acest turneu, iar in acest moment este lider in clasamentul golgeterilor, alaturi de Mikautadze si Dani Olmo, fiecare cu cate trei reusite. Atacantul olandez si-a creat 13 ocazii de gol la acest turneu si a reusit sa cadreze cel putin un sut in fiecare meci. Anglia are o defensiva care permite mult atacantilor adversi si ma astept ca acesta sa trimita cel putin un sut spre poarta lui Pickford.

Apropo de goalkeeper-ul englez, cred ca azi o sa aiba mult de munca, mai ales dupa slabiciunile si stangaciile selectionatei lui Southgate de la acest EURO. Pickford a inregistrat 12 parade la acest turneu final, iar diseara cred ca o sa-si creasca acest mic ”record”, deoarece Olanda a stat foarte bine la capitolul ”suturi cadrate”, bifand numai putin de 20 in aceasta competitie. 

Pontul meu pentru meciul Olanda - Anglia este ”Jude Bellingham 1+ suturi & Cody Gakpo 1+ suturi si Jordan Pickford 2+ parade”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olanda vs Anglia
Pronostic:
Jude Bellingham 1+ suturi & Cody Gakpo 1+ suturi si Jordan Pickford 2+ parade
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro