Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Elvetia

BETFAIR SPORTSBOOK

ANGLIA - ELVETIA

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Merkur Spiel-Arena” din Dusseldorf, Anglia si Elvetia se intalnesc intr-un meci din cadrul sferturilor de finala, de la EURO 2024. Partida va fi arbitrata de italianul Daniele Orsato, central care a condus partidele Serbia - Anglia, Elvetia - Germania si Portugalia - Slovenia.

ANGLIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Desi a castigat grupa de la acest turneu final, Anglia nu a deloc ca o echipa favorita la castigarea turneului, obtinand un succes la limita contra Serbiei (1-0), si doua rezultate de egalitate contra Danemarcei (1-1), respectiv Sloveniei (0-0).

cota2.ro

Anglia a jucat cu Slovacia in faza optimilor de finala, meci in care a tremurat serios pentru calificare. Condusa inca din minutul 25, trupa lui Southgate a reusit sa egaleze in extremis, gratie super-reusitei lui Bellingham, din minutul 90+5.

Prelungirile au inceput perfect pentru ”The Three Lions”, care au preluat conducerea inca din primul minut al acestora, dupa un gol marcat de golgeterul Harry Kane. Slovacii au trecut in mai multe randuri pe langa egalare, insa s-au vazut ”rapusi” dupa cele 120 de minute.

Selectionerul Angliei va miza pe acelasi 4-2-3-1 utilizat in toate meciurile, insa va schimba putin defensiva, acolo unde Guehi este indisponibil pentru jocul de azi, locul sau fiind luat, cel mai probabil, de Gomez.

Declan Rice si Mainoo vor juca in rol de mijlocasi defensivi, iar trio-ul Saka-Bellingham-Foden va evolua in spatele ”nouarului” Harry Kane.

ELVETIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Murat Yakin s-a calificat in fazele eliminatorii dintr-o grupa cu Germania, Ungaria si Scotia. Acestia au debutat la acest turneu contra maghiarilor, pe care i-au invins cu scorul de 3-1, urmand ca meciurile cu Scotia si Germania sa le incheie la egalitate, 1-1.

In runda precedenta, Elvetia a intalnit Italia, selectionata pe care au surclasat-o din toate punctele de vedere si pe care au invins-o cu 2-0, in urma unui meci in care ”Squadra Azzurra” nu prea a existat in ofensiva, lucru reflectat si in numarul mic de atacuri periculoase avute.

”Rossocrociati” ocupa pozitia a treia intr-un clasament al numarul de goluri marcate, reusind sa cadreze, in fiecare dintre cele 4 meciuri, numai putin de trei suturi. 

Selectionerul ”Schweizer Nati” nu are probleme de lot inaintea jocului cu Anglia, iar astazi poate alinia acelasi prim 11 precum cel din jocul precedent cu Italia.

Schar, Akanji si Rodriguez vor juca in centrul defensivei, iar Ndoye si Widmer vor juca in benzi, acolo unde vor face ambele faze. In compartimentul ofensiv va juca, cel mai probabil, Vargas, Rieder si Embolo, jucatori care vor fi cautati in dese randuri cu mingi lungi de capitanul Xhaka.

Istoricul meciurilor directe dintre Anglia si Elvetia

Cele doua selectionate au un istoric aparte, cu foarte multe confruntari directe in ultimii 14 ani. S-au intalnit ultima data intr-un meci oficial in iunie 2019, in finala ”mica” din Nations League, jucata la Guimaraes, acolo unde ”leii” au reusit sa se impuna in urma loviturilor de departajare. Ultimul succes al Elvetiei in fata Angliei dateaza din 1981, mai exact din preliminariile pentru Cupa Mondiala, scor 2-1.

Echipe probabile Anglia si Elvetia

Anglia (4-2-3-1): Pickford - Walker, Stones, Gomez, Trippier - Rice, Mainoo - Foden, Bellingham, Saka - Kane

Elvetia (3-4-2-1): Sommer - Schar, Akanji, Rodriguez - Ndoye, Xhaka, Freuler, Aebischer -Rieder, Vargas - Embolo

Concluzie & Pronostic

La acest joc ma astept la multe dueluri la mijlocul terenului deoarece cred ca Elvetia poate face fata cu brio Angliei in aceasta seara, iar la cum a jucat trupa lui Southgate pana in prezent, nu m-ar mira o surpriza realizata de ”Rossocrociati”. Am ales sa mizez pe o cota marita de la Betfair Sportsbook care ii are ca protagonisti pe doi mijlocasi foarte experimentati, Declan Rice si Granit Xhaka.

Jucatorul lui Arsenal a comis cel putin un fault in fiecare meci din faza grupelor, inregistrand cele mai multe tackling-uri din tabara Angliei, la acest EURO (12). Declan Rice a stat bine si pe plan ofensiv, acolo unde a reusit sa-si creeze cel putin o ocazie de gol in ultimele trei meciuri. Acesta are un fizic bun, este rezistent la eform, sta bine la capitolul ”pase precise”, intercepteaza multe baloane si cel mai inportant, cauta suturile de la distanta in multe momente, mai ales cand echipa sa nu are realizari in ultimii 20-25 de metri.

Capitanul Elvetiei si-a pus amprenta din plin in jocul formatiei sale la acest turneu final. Mijlocasul celor de la Bayer Leverkusen a comis 6 faulturi la acest turneu final, 4 dintre ele in meciul cu Germania, atunci cand la centru a fost Daniele Orsato, cel care va conduce si jocul din aceasta seara. Xhaka urma mult in ofensiva, lucru observat destul de limpede in toate cele 4 jocuri de la acest EURO, in care a reusit sa-si creeze cel putin o ocazie de gol. Coordonator de joc si pasator exceptional, Granit executa faze fixe si in dese randuri cauta sa finalizeze din afara suprafetei de pedeapsa.

Pontul meu pentru meciul Anglia - Elvetia este ”Granit Xhaka & Declan Rice 1+ suturi fiecare & 1+ faulturi comise fiecare”, la o cota de 9.00, disponibila in rubrica ”Cote Marite” de pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Anglia vs Elvetia
Pronostic:
Granit Xhaka & Declan Rice 1+ suturi fiecare & 1+ faulturi comise fiecare
Cota
9.00
Cota finala: 9.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro