Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Slovacia

Fortuna

Anglia și Slovacia sunt adversare în optimea cu numărul 3 de la Campionatul European din Germania. Partida de pe Veltins Arena, din Gelsenkirchen, e programată duminică 30 iunie, de la ora 19:00.

Anglia pornește cu prima șansă la califiacare, doar că jocul echipei lui Southgate a ridicat multe semne de întrebare. Deși au terminat pe locul 1 Grupa C, britanicii au lăsat un gust amar. În grupă, Anglia a obținut o singură victorie, scor 1-0, cu Slovenia, și a înregistrat două rezultate de egalitate, 1-1 cu Danemarca și 0-0 cu Slovenia.

cota2.ro

De cealaltă parte, Slovacia este una dintre surprizele plăcute de la Euro 2024. A terminat pe locul 3 în Grupa E, după România și Belgia, dar doar golaverajul a făcut să nu fie mai sus. Toate echipele din grupa Slovaciei au terminat cu câte patru puncte.

Astfel, sunt premise bune ca naționala pregătită de Francesco Calzona să îi facă probleme mari și selecționatei Albionului.

  • 5 victorii, 1 remiză, 0 înfrângeri este palmaresul Angliei în confruntările cu Slovacia

Interesant este faptul că cele două au fost adversare și în preliminariile lui Euro 2024. De fiecare dată, britanicii s-au impus la limită scor 2-1, la Londra, și 1-0, la Bratislava.

  • 6 cartonașe galbene și 1 cartonaș roșu s-au acordat în ultimele două meciuri dintre Anglia și Slovacia
  • 4 cartonașe galbene au luat până acum englezii la Euro 2024
  • 3 cartonașe galbene au luat până acum slovacii la Euro 2024

Meciul de la Gelsenkirchen va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, care îl va avea la centru pe Halil Umut Meler. „Centralul” e la al treilea său meci la Campionatul European. A mai arbitrat Belgia - Slovacia 0-1, acolo unde a acordat patru cartonașe galbene, și Polonia - Austria 1-3, în care a avertizat șase jucători.

  • 145 de cartonașe galbene a arătat Meler în cele 28 de meciuri oficiale pe care le-a arbitrat în sezonul 2023-2024

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 3,5 cartonașe galbene” pentru Anglia - Slovacia o cotă de @1.69

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Anglia vs Slovacia
Pronostic:
Peste 3,5 cartonașe galbene
Cota
1.69
Cota finala: 1.69
Profit: 6.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro