Ponturi Pariuri Fotbal Elveția vs Italia

Superbet

După două zile de pauză, Campionatul European 2024 se reia cu primele meciuri din faza optimilor! De la 19:00, avem Elveția - Italia, meci de unde vine și pariul nostru de azi, în timp ce, de la 22:00, se joacă Germania - Danemarca.

Italia a ajuns în optimi, pe acest traseu, grație unui gol marcat în minutul 90+8 al meciului cu Croația. Squadra egala, 1-1, iar reușita lui Zaccagni o trimitea acasă pe Croația. De cealaltă parte, Elveția a condus cu 1-0 până în prelungiri cu Germania și putea câștiga grupa, dar nemții au egalat, tot 1-1, și au prins primul loc.

cota2.ro

  • Elveția are 3 meciuri consecutive în care s-au marcat minimum 2 goluri;
  • Elveția are 3 meciuri consecutive în care au marcat ambele echipe;
  • Elveția are un meci în faza grupelor în care s-au înscris 4 goluri (3-1 cu Ungaria);
  • Elveția vine după două remize consecutive, ambele 1-1.

Chiar dacă diferența de valoare este insesizabilă, iar balanța nu pare să încline către o echipă în mod evident, casele de pariuri o văd, totuși, favorită pe Italia. Trupa lui Spalletti primește cote în jurul valorii de 2,50 pentru un succes în timp regulamentar, în timp ce Elveția are cote apropiate de 3,50 pentru a câștiga în 90 de minute.

  • Italia a marcat 3 goluri în cele 3 meciuri din faza grupelor, perioadă în care a primit tot atâtea goluri;
  • Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în 2021, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022 - ambele meciuri s-au terminat la egalitate, 0-0 și 1-1.

Pentru pariul nostru de azi mergem în zona de ”SuperPariuri” și alegem un combo care ne permite să ajungem la o cotă senzațională! Avem nevoie de minimum 9 șuturi pe poartă, dar și de goluri din partea ambelor echipe.

Și cum Elveția și Italia au arătat potențial în zona de atac, nu vedem de ce să nu avem încredere într-un astfel de scenariu în primul meci din optimile de la EURO 2024!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elveția vs Italia
Pronostic:
Peste 8,5 șuturi pe poartă & Ambele echipe marchează
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro