Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Italia

BETFAIR SPORTSBOOK

CROATIA - ITALIA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Red Bull Arena” (40.000 locuri) din Leipzig, Croatia si Italia se intalnesc intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3 a Grupei B, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de olandezul Danny Makkelie, un arbitru in varsta de 41 de ani, care a fost la centru si la partida Germania - Ungaria.

CROATIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Croatia a pierdut doua puncte importante in meciul contra Albaniei, incheiat cu scorul de 2-2, asta dupa ce Gjasula a reusit egalarea pentru formatia lui Sylvinho, in minutul 90+5.

cota2.ro

Egalul nu a fost cel mai bun deznodamant, mai ales ca in prima etapa de la EURO 2024, Croatia a intalnit Spania, echipa in fata careia a cedat la scor de ”forfeit”.

Pentru croati nu este nimic pierdut in ceea ce priveste calificarea in ”optimi”, insa pentru a ajunge acolo este obligata sa castige duelul din aceasta seara cu Italia.

Nikola Vlasic, mijlocasul celor de la Torino, a fost nevoit sa paraseasca cantonamentul fostei vice-campioanei mondial din pricina unei accidentari musculare. Acesta nu a prins nici macar un minut la acest turneu final, asa ca nu reprezinta o pierdere majora in ceea ce priveste primul 11.

Zlatko Dalic e nevoit sa joace ceva mai ofensiv, tinand cont ca are nevoie de victorie in acest joc. In primul 11 vor aparea, cel mai probabil, Sucic si Budimir, in locul lui Brozovic, respectiv Petkovic, jucatori care nu au aratat prea bine in primele doua jocuri, in special pe plan ofensiv.

ITALIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana europeana ”en-titre” s-a duelat cu Spania in ultima runda din aceasta grupa, formatie in fata careia a pierdut la limita, scor 0-1, dupa un autogol semnat de Calafiori, fundasul de 22 de ani al Bologniei.

Aceasta infrangere a intrerupt seria de 7 meciuri fara infrangere a ”Squadrei Azzura”, inceputa in 2023, dupa un succes clar contra Macedoniei de Nord, scor 5-2.

Italia se poate califica in fazele eliminatorii si cu un rezultat de egalitate, asta deoarece are deja trei puncte acumulate in aceasta grupa, gratie succesului din meciul cu Albania, scor 2-1.

Luciano Spalletti poate alinia un prin 11 similar primelor doua meciuri, insa exista semne de intrebare in ceea ce priveste titularizarea lui Dimarco, jucator care a resimtit ceva dureri in zona gambei dupa ultimul joc.

Daca nu va putea evolua, selectionerul Italiei va apela, cel mai probabil, la serviciile lui Andrea Cambiaso, jucator care a evoluat o repriza si impotriva ”La Roja”.

Istoricul meciurilor directe dintre Croatia si Italia

Cele doua nationale s-au intalnit de opt ori in ultimii 30 de ani, iar Croatia a incheiat neinvinsa de fiecare data, bifand trei victorii si 5 rezultate de egalitate. Ultimele trei confruntari s-au incheiat s-au incheiat nedecis, toate cu acelasi rezultat, 1-1. 

Echipe probabile: Croatia si Italia

Croatia (4-3-3): Livakovic - Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Perisic - Modric, Sucic, Kovacic - Majer, Budimir, Kramaric

Italia (4-2-3-1): Donnarumma - Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Cambiaso - Jorginho, Barella - Chiesa, Pellegrini, Frattesi; Scamacca

Concluzie & Pronostic

La acest meci am ales sa mizez pe Josip Sutalo, fundasul central al celor de la Ajax, care nu a aratat deloc rau in primele doua intalniri, reusind sa bifeze 10 interventii, cel putin 62 de pase in fiecare meci, cu un procentaj mediu al preciziei de 95.5%, 5 iesiri bune din defensiva, 5 tackling-uri, 12 dueluri castigate la sol dintr-un total de 20, 5 faulturi comise si 5 faulturi suferite. 

Meciul cu Italia nu va fi foarte diferit, iar Sutalo, fundas care se complica de multe ori cu dribling-uri si care nu actioneaza prea ”curat” in tackling-uri, poate avea destule probleme, mai ales ca ”azurrii” au in componenta lotului jucatori foarte rapizi, precu, Chiesa sau Scamacca. E un meci decisiv pentru ambele echipe, iar Makkeelie cred ca va fluiera destul de mult.

Pontul meu pentru meciul Croatia - Italia este ”Josip Sutalo sa fie implicat in cel putin doua faulturi”, la o cota de 2.10, disponibila pe Betfair Sportsbook, in rubrica ”Cote Speciale - Stats”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Croatia vs Italia
Pronostic:
Josip Sutalo sa fie implicat in cel putin doua faulturi
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro