Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Danemarca

BETFAIR SPORTSBOOK

GERMANIA - DANEMARCA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Signal Iduna Park” (62.000 locuri) din Dortmund, Germania si Danemarca se intalnesc intr-un meci din cadrul optimilor de finala, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de englezul Michael Oliver, un arbitru care a fost la centru si la meciurile Spania - Croatia si Slovacia - Ucraina.

GERMANIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Germania a incheiat pe primul loc in Grupa A, peste Elvetia, Ungaria si Scotia, echipe in fata carora a reusit sa obtina numai putin de 7 puncte.

cota2.ro

Nemtii au debutat la acest EURO contra Scotiei, nationala pe care au spulberat-o cu un sec 5-1, gratie reusitelor semnate de Wirtz, Musiala, Havertz, Fullkrug si Can.

In etapa a doua, elevii lui Nagelsmann au intalnit Ungaria, echipa pe care au dominat-o la fel de clar, insa pe care au invins-o doar cu 2-0, urmand ca in ultima runda sa remizeze norocos cu selectionata lui Murat Yakin.

Tehnicianul german va apela din nou la clasicul 4-2-3-1, insa cu ceva modificari in defensiva, acolo unde Schlotterbeck o sa-l schimbe pe Tah, jucator suspendat dupa cumulul de cartonase galbene.

Deasemenea, prezenta lui Rudiger este pusa sub semnul intrebarii si asta pentru ca fundasul Realului a acuzat ceva probleme la tendon dupa meciul cu Elvetia, din ultima etapa a grupelor.

DANEMARCA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Nordicii” s-au calificat in fazele superioare ale competitiei de pe pozitia secunda, sub selectionala ”Albionului”, insa peste Slovenia si Serbia. 

Danemarca nu a castigat nici marcar unul dintre cele trei jocuri din grupa, inregistrand doar rezultate de egalitate.

Nationala lui Kasper Hjulmand a marcat doar doua goluri la acest turneu final, asta desi, in cele trei meciuri, si-au creat numai putin de 42 de ocazii de gol.

Tehnicianul danez va miza, cel mai probabil, pe acelasi 3-4-1-2 utilizat in primele trei meciuri de la EURO, insa cu mentiunea ca Delaney poate aparea in primul 11, asta deoarece Hjulmand este suspendat din pricina galbenelor.

”Olsen-Banden” a ajuns pana in semifinale la ultimul EURO, acolo unde au pierdut dramatic in prelungiri, contra Angliei, scor 1-2. 

Istoricul meciurilor directe dintre Germania si Danemarca

Cele doua nationale s-au intalnit de 9 ori in ultimii 38 de ani, iar danezii conduc cu 4-2 la numarul de victorii. Totusi, ultimul succes al ”nordicilor”, in fata nemtilor, dateaza din 2007, atunci cand formatia condusa de Morten Olsen se impunea cu scorul de 1-0, dupa o reusita semnata de Nicklas Bendtner, in minutul 81. Ultimul joc direct s-a disputat la Innsbruck, iar rezultatul final, 1-1, nu a fost deloc pe placul echipei lui Joachim Low, selectioner care avea sa paraseasca carma nationalei dupa rezultatele modeste de la precedentul Campionat European.

Echipe probabile: Germania si Danemarca

Germania (4-2-3-1): Neuer - Kimmich, Rudiger, Schlotterbeck, Mittelstadt - Andrich, Kroos - Wirtz, Gundogan, Musiala - Havertz

Danemarca (3-4-1-2): Schmeichel - Andersen, Christensen, Vestergaard - Bah, Delaney, Hojbjerg, Maehle - Eriksen - Hojlund, Wind

Concluzie & Pronostic

Partida dintre Gemania si Danemarca se anunta una destul de echilibrata si spun asta deoarece ”nordicii” se apara foarte bine pe doua linii si se descurca excelent pe atacuri pozitionale. ”Nemtii” vor avea posesia si tinand cont ca la acest turneu sunt gazde, vor avea un avantaj din punct de vedere al publicului. Totusi, lucrurile au scartait rau in meciul cu Elvetia, chiar daca au inregistrat numai putin de 18 ocazii de gol. Jucatorilor lui Nagelsmann le-a lipsit precizia in fata portii, iar daca vor regla aceste aspecte, cu siguranta au sanse sa mearga in ”sferturi”.

Ma astept ca in prima repriza sa avem un meci controlat de Germania, asta deoarece adversarii isi doresc sa prelungeasca o remiza pe cat de mult posibil. Havertz a aratat bine in ultimul meci, chiar daca nu s-a lipit la gol. Atacantul lui Arsenal si-a 10 ocazii de gol la acest turneu final, iar 7 dintre ele le-a bifat in prima repriza. Ma astept ca si azi sa iasa in evidenta, cel putin din punct de vedere al ocaziilor, iar dupa parerea mea, cred ca sunt sanse destul de bune sa-l vedem inregistrand cel putin un sut in prima parte. 

Deasemnea, Kasper Schmeichel cred ca o sa aiba foarte mult de munca in acest joc, avand in vedere ca in partidele din grupa a cam ”somat” pe alocuri. Germania este formatia cea mai buna ofensiva, cea mai buna posesie, cu cele mai multe ocazii de gol si cu cele mai multe suturi cadrate de la acest EURO. Goalkeeper-ul danez are un procentaj al paradelor de 71%, sta excelent la multe capitole, iar reflexele sale sunt foarte bune, chiar si la 37 de ani. Consider ca in acest meci poate bifa cu usurinta cel putin trei parade.

Pontul meu pentru acest meci este ”Kai Havertz 1+ suturi in prima repriza & Kasper Schmeichel 3+ parade in meci”, la o cota de 1.94, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Germania vs Danemarca
Pronostic:
Kai Havertz 1+ suturi in prima repriza & Kasper Schmeichel 3+ parade in meci
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 9.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro