Ponturi Pariuri Fotbal Slovacia vs Ucraina

BETFAIR SPORTSBOOK

SLOVACIA - UCRAINA

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 16:00, pe ”Merkur Spiel-Arena” (47.000 locuri) din Dusseldorf, Slovacia si Ucraina se intalnesc intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2 a Grupei E, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de englezul Michael Oliver, un arbitru in varsta de 39 de ani care a fost la centru si la partida Spania - Croatia!

SLOVACIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Slovacia a intalnit Belgia in primul meci de la acest Campionat European, echipa in fata careia a reusit marea surpriza, invingand-o cu scorul de 1-0, gratie reusitei semnate de Ivan Schranz, in minutul 7.

cota2.ro

Odata cu acest succes, selectionata italianului Francesco Calzona a ajuns la trei meciuri fara gol primit, dupa amicalele cu San Marino si Tara Galilor, ambele adjudecate de slovaci cu 4-0.

Slovacia participa in acest moment la al treilea Campionat European din istorie, dupa cele din 2016 si 2020. Cea mai buna performanta a acestora a fost obtinuta la turneul din Franta, atunci cand au trecut de faza grupelor, insa au fost spulberati de Germania in ”optimi”, scor 0-3.

In ceea ce priveste tactica, Calzona nu are de ce sa faca modificari in formula de start dupa victoria uriasa cu Belgia si este foarte probabil sa mizeze pe aceeasi formula, cu trei jucatori ofensivi.

Dávid Hancko (Feyenoord), Milan Skriniar (PSG) si Stanislav Lobotka (Napoli) sunt cei mai valorosi jucatori din nationala Slovaciei, toti trei avand o cota de piata de peste 28 de milioane de euro.

UCRAINA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Ucraina a debutat la acest EURO impotriva Romaniei, echipa in fata careia a pierdut fara drept de apel, scor 0-3, dupa un joc perfect al ”tricolorilor”, din toate punctele de vedere.

Desi au avut posesia si si-au creat ceva mai multe oportunitati de a marca in primul meci, ucrainienii nu au fost deloc exacti, cadrand doar doua suturi pe poarta lui Nita, ambele parate fara emotii de goalkeeperul roman.

In urma infrangerii dureroase din prima partida, jucatorii lui Rebrov au fost aspru criticati in presa din Ucraina si nu numai, majoritatea reprosurilor tintind atitudinea din acel meci.

Selectionerul Ucrainei a recunoscut superioritatea Romaniei in primul joc si a declarat ca pentru meciul cu Slovacia va face cateva modificari.

Una dintre ele ar putea fi aparitia lio Mykolenko in flancul stang al apararii si urcarea lui Zinchenko in linia mediana, alaturi de Stepanenko, coleg cu care va juca la ”inchidere”.

Istoricul meciurilor directe dintre Slovacia si Ucraina

Cele doua nationale s-au intalnit de 8 ori pana in prezent, iar ucrainienii conduc cu scorul de 3-2, in ceea ce priveste numarul de victorii. Ultima intalnire directa s-a disputat in urma cu 6 ani, in Nations League, iar Slovacia spulbera Ucraina in meciul de la Trnava, impunandu-se cu un neverosimil 4-1.

Echipe probabile: Slovacia si Ucraina

Slovacia (4-3-3): Dubravka - Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko - Kucka, Lobotka, Duda - Schranz, Haraslin, Bozenik

Ucraina (4-2-3-1): Lunin - Konoplya, Zabarnyi, Matvienko, Mykolenko - Zincheko, Stepanenko - Sudakov, Mudryk, Tsygankov - Dovbyk

Concluzie & Pronostic

Ucraina e obligata sa castige acest meci daca vrea sa mai spere la o eventuala calificare in fazele eliminatorii, asta deoarece in ultima etapa inalnesc cel mai dificil adversar din aceasta grupa, Belgia. Slovacii au facut un meci perfect cu Belgia, apeland deseori la tackling-uri dure si o aparare pe doua linii, lucru la care ma astept sa-l faca si astazi, in multe momente ale jocului. Formatia lui Calzona a avut si noroc in meciul de debut contra ”dracilor rosii”, asta deoarece Lukaku a punctat de doua ori, insa in ambele faze a intervenit VAR-ul, care a anulat reusitele ”decarului” belgian. 

Ucraina are jucatori dezechilibranti pe faza ofensiva, iar aici ma refer in principal la Mudryk, jucator care detine o viteza excelenta si care dribleaza destul de bine. In meciul cu Romania a fost tinut la respect de Dragusin & Co., insa a fost faultat ce trei ori, lucru pe care-l anticipez si astazi. In zona sa de actiune se afla Peter Pekarik, fundas care a comis doua faulturi in partida cu Belgia si care a castigat doar unul dintre cele 4 dueluri la nivelul gazonului. Ma astept ca azi sa aiba un meci dificil in fata ”winger-ului” ucrainian, care cred ca va fi ”tavalit” destul de mult, pe toata perioada jocului.

Pontul meu pentru meciul Slovacia - Ucraina este ”Mykhailo Mudryk 2+ faulturi suferite”, la o cota de 2.20, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Slovacia vs Ucraina
Pronostic:
Mykhailo Mudryk 2+ faulturi suferite
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro