Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Olanda

BETFAIR EXCHANGE

ROMANIA - OLANDA

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Allianz Arena” (66.000 locuri) din Munchen, Romania si Olanda se intalnesc intr-un meci din cadrul optimilor de finala, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de germanul Felix Zwayer, un arbitru care a fost la centru si la meciurile Italia - Albania si Turcia - Portugalia.

ROMANIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Tricolorii” s-au calificat in faza optimilor de finala dupa ce au incheiat Grupa E pe prima pozitie, peste Belgia, Slovacia si Ucraina.

cota2.ro

Nationala lui Iordanescu a debutat la acest turneu contra Ucrainei, formatie pe care a invins-o fara drept de apel, scor 3-0. A urmat meciul cu Belgia, incheiat cu o infrangere, scor 0-2, iar apoi remiza cu Slovacia, scor 1-1.

Aceasta calificare se datoreaza in mare masura si lui Florin Nita, goalkeeper-ul Romaniei, care in cele trei jocuri din grupe a realizat numai putin de 13 parade. 

Selectionerul Romaniei e nevoit sa faca schimbari in flancul stang al defensivei si asta pentru ca Bancu nu poate evolua din pricina cumului de cartonase. Cel mai probabil, locul sau in defensiva va fi luat de Sorescu, jucator folosit aproape o repriza in partida cu Slovacia.

E de asteptat ca formula de start sa fie aceeasi ca de pana acum, cu Marius Marin in rol de ”inchizator” si cu Dragus in ofensiva, sustinut de o linie de 4 mijlocasi, formata, cel mai probabil, din Coman, Stanciu, Razvan Marin si Hagi.

OLANDA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Elevii lui Koeman nu au aratat deloc bine pana in acest moment, la acest EURO, obtinand calificarea in fazele eliminatorii gratie rezultatelor din primele doua meciui.

Olanda a intalnit Polonia in primul joc de la EURO, iar victoria a venit greu, in minutul 83, dupa un gol semnat de nou-intratul Weghorst. In al doilea duel din grupa ”batavii” au intalnit Franta, nationala in fata careia au rezistat bine in defensiva, incheind la egalitate, scor 0-0.

Problemele Olandei s-au vazut destul de clar in ultimul meci din grupa, pe care au pierdut-o cu scorul de 2-3. Selectionata lui Ralf Rangnick a revenit de fiecare data atunci cand a fost egalata, iar fiecare atac a produs fisuri in defensiva adversa experimentata a ”portocalei mecanice”.

Koeman poate miza din nou pe o formula cu trei jucatori in atac, insa dupa ultimul joc, sunt sanse ca acesta sa fie ceva mai precaut si sa utilizeze pe un 4-2-3-1, asa cum a facut in jocul cu fosta campioana mondiala.

Frimpong si Simons au sanse mari sa apara in primul 11, asta dupa ce Malen si Veerman au dezamagit foarte rau in confruntarea cu Austria.

Istoricul meciurilor directe dintre Romania si Olanda

”Tricolorii” au intalnit de 9 ori Olanda in ultimii 24 de ani, iar cifrele sunt net in favoarea adversarilor din aceasta seara, care au castigat 7 dueluri si au pierdut doar unul singur, cel jucat in 2007 la Constanta, incheiat cu scorul de 1-0 in favoarea Romaniei, gratie unui gol marcat de Dorin Goian, in minutul 71. Cele doua nationale s-au intalnit ultima data in 2017, atunci cand, intr-o partida cu caracter amical, echipa antrenata la acea vreme de Dick Advocaat, se impunea la scor de neprezentare, dupa reusitele din partea secunda, semnate de Memphis Depay, Ryan Babel si Luuk de Jong.

Echipe probabile: Romania si Olanda

Romania (4-1-4-1): Nita - Sorescu, Dragusin, Burca, Ratiu - Marius Marin - Razvan Marin, Stanciu, Hagi, Coman - Dragus

Olanda (4-2-3-1): Verbruggen - Dumfries, de Vrij, van Dijk, Ake - Reijnders, Schouten - Frimpong, Simons, Gakpo - Depay

Concluzie & Pronostic

Meciul de diseara se anunta unul foarte dificil pentru baietii lui Edi Iordanescu, care vor trebui sa se apere exemplar in fata unei formatii de calitate, cu jucatori foarte buni in compartimentul ofensiv. ”Tricolorii” vor apela in dese randuri la contraatacuri si vor incerca sa profite de fazele fixe, iar pontul meu il are vizat pe Razvan Marin, golgeterul Romaniei la acest EURO si jucatorul cu cele mai multe ocazii de gol din nationala Romaniei. 

Razvan Marin a reusit sa marcheze atat cu Ucraina, cat si cu Slovacia, iar in partida cu Belgia si-a creat doua ocazii de gol, insa suturile nu au fost deloc cele mai inspirate. Razvan Marin cauta des executiile de la distanta, este unul dintre executantii fazelor fixe si principalul desemnat la loviturile de la 11 metri. Pe Betfair Exchange avem o cota foarte valoroasa in ceea ce priveste un sut cadrat de mijlocasul roman, care cred ca va avea ceva sanse de a-l pune la incercare pe Verbruggen.

Pontul meu pentru meciul Romania - Olanda este ”Razvan Marin 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 3.75, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Romania vs Olanda
Pronostic:
Razvan Marin 1+ suturi pe poarta
Cota
3.75
Cota finala: 3.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro