Ponturi Pariuri Fotbal Slovacia vs Romania

BETANO

SLOVACIA - ROMANIA

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Deutsche Bank Park” (58.000 locuri) din Frankfurt, Slovacia si Romania se intalnesc intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3 a Grupei E, de la EURO 2024. Partida va fi arbitrata de germanul Daniel Siebert, un arbitru in varsta de 40 de ani, care a condus, in urma cu doar 4 zile, partida Georgia - Cehia.

SLOVACIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Selectionata lui Francesco Calzona a debutat la acest turneu contra Belgiei, formatie pe care avea sa o invinga in mod total surprinzator, gratie reusitei din minutul 7, semnata de Ivan Schranz.

cota2.ro

Acelasi jucator avea sa marcheze si in etapa a doua, in partida Slovaciei cu Ucraina, adversara pe care, desi a condus-o cu 1-0 la pauza, avea sa intoarca scorul in partea secunda si sa ”culeaga” toate punctele.

David Hancko, cel mai valoros jucator al Slovaciei, a avut probleme musculare in ultimul joc, insa conform presei germane, acesta a fost recuperat si poate fi introdus chiar in primul 11 al meciului de astazi.

Cu o remiza, Slovacia se califica in ”optimi”, performanta pe care au inregistrat-o si la EURO 2016, atunci cand s-au clasat tot pe pozitia a treia, dintr-o grupa cu Tara Galilor, Anglia si Rusia.

In aceste conditii, Slovacia va miza pe aceeasi titulari care au avoluat si in primele doua meciuri de la acest turneu final, utilizand, cel mai probabil, o formula la fel de ofensiva, cu trei jucatori in linia de atac.

ROMANIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Parcursul trupei lui Edi Iordanescu la acest EURO a inceput exceptional, cu un meci contra Ucrainei, nationala pe care au invins-o la scor de ”forfeit”, gratie reusitelor semnate de Stanciu, Razvan Marin si Dragus.

In etapa a doua, Romania a intalnit Belgia, nationala de un cu totul alt calibru, in fata careia a pierdut doar cu scorul de 0-2, asta dupa ce Nita a avut numai putin de 7 interventii salvatoare.

Desi au fost invinsi in ultimul joc, ”tricolorii” nu au aratat rau pe faza ofensiva, acolo unde Dennis Man s-a remarcat in trei randuri, ultima data in minutul 68, atunci cand, in situatie de 1 vs 1 cu Casteels, a fost blocat de portarul lui Wolfsburg.

Selectionerul Romaniei a facut o singura schimbare in partida cu ”dracii rosii”, fata de cea din prima etapa, anume aparitia lui Mihaila in flancul stang al atacului, in locul lui Florinel Coman.

In acest ultim joc din faza grupelor, Iordanescu este asteptat sa revina la primul 11 din partida cu Ucraina, utilizandu-l pe ”septarul” celor de la FCSB, gratie aportului sau mai defensiv.

Istoricul meciurilor directe dintre Slovacia si Romania

Cele doua selectionate s-au intalnit de 7 ori in perioada 1994 - 2013 si de fiecare data Romania a incheiat neinvinsa, bifand 3 victorii si 4 rezultate de egalitate. Cea mai clara victorie a ”tricolorilor” in fata Slovaciei dateaza din 1999, atunci cand se impuneau, la Bratislava, cu scorul de 5-1, in preliminarii pentru EURO 2000. Marcatorii Romaniei din acel meci au fost Adrian Ilie (min. 6), Gica Hagi (min. 29), Liviu Ciobotariu (min. 65) si Viorel Moldovan (min. 87 / min. 90).

Echipe probabile: Slovacia si Romania

Slovacia (4-3-3): Dubravka; Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko; Kucka, Lobotka, Duda; Schranz, Haraslin, Bozenik

Romania (4-1-4-1): Nita - Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu - M. Marin - Man, R. Marin, Stanciu, Coman - Dragus

Concluzie & Pronostic

Absolut toti bookmakerii se asteapta la o remiza in acest meci, data fiind situatia din clasament, care ar califica ambele formatii in ”optimi”, dupa un astfel de deznodamant. La un astfel de rezultat, Romania ar urma sa intalneasca, cel mai probabil, Franta, campioana mondiala in 2018 si vice-campioana mondiala in 2022. De partea cealalta, Slovacia ar intalni Spania, multipla campioana europeana si echipa care chiar a aratat foarte bine in faza grupelor, obtinand trei victorii din tot atatea meciuri. Primul loc din Grupa E ar avea, cel putin pe hartie, o misiune mai usoara si asta pentru ca poate da piept cu Slovenia, echipa care s-a ”inchis” excelent in meciul cu Anglia, incheiat 0-0.

La acest meci am ales sa mizez pe Dennis Man si Ivan Schranz, jucatori cu evolutii excelente in primele doua meciuri din grupe. Ambii si-au pus amprenta pe jocul celor doua formatii si fiecare dintre ei au inregistrat 4 suturi la acest turneu final. Jucatorul Parmei detine un dribling foarte bun, are un sut precis si la fiecare joc cauta sa patrunda din exterior si sa incheie fazele, inclusiv cu executii din afara careului de 16 metri. De partea cealalta, ”wingerul” Slaviei Praga este un jucator cu profil diferit si asta pentru ca este mult mai masiv, sta bine la duelurile aeriene si apare mereu la finalizare, la fazele fixe. 

Pontul meu pentru meciul Slovacia - Romania este ”Dennis Man 1+ suturi & Ivan Schranz 1+ suturi”, la o cota de 1.91, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Slovacia vs Romania
Pronostic:
Dennis Man 1+ suturi & Ivan Schranz 1+ suturi
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro