Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Turcia

LasVegas

Olanda - Turcia este meciul care decide ultima semifinalistă de la Euro 2024. Partida de la Berlin se va juca pe Olympiastadion, sâmbătă, 6 iulie, de la ora 22:00.

Se anunță un meci aprig între cele două naționale. Cine va ieși câștigător din acest meci va juca în „careul de ași” cu învingătoarea sfertului Elveția - Anglia.

cota2.ro

Olanda are lotul aproape complet înaintea confruntării cu „otomanii”. Doar de Ligt e indisponibil din cauza unei răceli. În schimb, turcii, care sunt cea mai indisciplinată națională de la turneul final nu vor putea să se bazeze pe suspendații Demiral, Kokcu și Yuksek. Primul a fost suspendat două meciuri din cauza unui gest pe care l-a făcut la finalul meciului cu Austria, câștigat cu 2-1.

Revenind la sancțiunile disciplinare, selecționata lui Vicenzo Montella este cea mai indisciplinată de la Campionatul European din Germania.

  • 40 de cartonașe galbene a încasat Turcia la Euro 2024
  • 4,5 cartonașe galbene per meci este media avertismentelor de „otomani” la Campionatul European

Având vederea miza meciului și faptul că între cele două naționale există o diferență destul de mare de valoare este de așteptat ca fotbaliștii lui Montella să comită mai multe faulturi și să fie sancționați de „centralul” francez Clement Turpin.

  • 40 de faulturi a comis până acum Turcia la Euro 2024

Turpin a arbitrat până acum două meciuri în Germania, Germania - Scoția 5-1 și Anglia - Slovenia 0-0. În cele două jocuri a acordat opt cartonașe galbene, un cartonaș roșu și a dictat un penalty.

LasVegas oferă la pronosticul „Turcia, peste 2,5 cartonașe galbene” pentru Olanda - Turcia o cotă de @1.67

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Olanda vs Turcia
Pronostic:
Turcia, peste 2,5 cartonașe galbene
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: 4.02
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro