Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.27

LasVegas

Bell Centre din Montreal va fi gazda primului meci din noul sezon de NHL pentru Montreal Canadiens și Toronto Maple Leafs. Partida este programată joi, 10 octombrie, de la ora 02:00.

Oaspeții pornesc cu prima șansă în acest derby canadian. Dovadă rezultatele din pre-sezon, dar și istoricul confruntărilor directe. În ceea ce o privește pe Montreal Canadiens, echipa lui Martin St. Louis a jucat 6 partide în pre-sezon, dintre care le-a câștigat doar pe primele două, cu Philadelphia Flyers (5-0) și New Jersey Devils (3-0). Au urmat apoi patru eșecuri la rând: 1-2 și 1-2 cu Toronto Maple Leafs, 3-4 și 2-4 cu Ottawa Senators.

cota2.ro

De cealaltă parte, în pre-sezon, Toronto Maple Leafs, pe lângă succesele cu Montreal Canadiens a reușit victorii cu Detroit Red Wings 3-2 și 2-0 și a suferit înfrângeri cu Ottawa Senators 5-6 OT și 1-2.

  • 9 din ultimele 10 confruntări directe au fost câștigate de Toronto Maple Leafs

Las Vegas oferă la pronosticul „Toronto Maple Leafs câștigă incl. prleungiri” pentru Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs o cotă de @1.51

În premieră în acest nou sezon de NHL vor juca alte două formații din Canada. Este vorba despre Vancouver Canucks și Calgary Flames. Duelul se va disputa în Rogers Arena, joi, 10 octombrie, de la ora 05:00.

Cele două formații au fost adversare și în pre-sezon și și-au împărțit victoriile. Mai întâi, Vancouver a câștigat a câștigat în OT, scor 4-3, după care Calgary și-a luat revanșa și s-a impus cu 4-2.

Pe lângă cele două meciuri cu Calgary, gazdele din această noapte s-au mai duelat în pre-sezon cu Seattle Kraken (3-1, 1-3) și Edmonton Oilers. (2-3 OT, 4-1). De cealaltă parte, Calgary Flames a mai înregistrat în pre-sezon înfrângeri cu Winnipeg Jets (2-3 și 2-5), victorii cu Seattle Kraken (6-1, 4-3 OT) și cu Edmonton Oilers (6-1, 6-3).

  • 6 din ultimele 10 confruntări directe au fost câștigate de Vancouver Canucks

Las Vegas oferă la pronosticul „Vancouver Canucks câștigă incl. prelungiri” pentru Vancouver Canucks - Calgary Flames o cotă de @1.51

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Montreal Canadiens vs Toronto Maple Leafs
Pronostic:
Toronto Maple Leafs câștigă incl. prleungiri
Cota
1.50
Vancouver Canucks vs Calgary Flames
Pronostic:
Vancouver Canucks câștigă incl. prelungiri
Cota
1.51
Cota finala: 2.27
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro