Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.14

Fortuna

Winnipeg Jets - Minnesota Wild se înfruntă în Canada Life Center. Meciul este programat luni, 14 octombrie, de la ora 01:00.

Pentru partida din această noapte, gazdele au două indisponibilități. E vorba de Heinola, accidentat la gleznă, și Stanley, accidentat la genunchi. De cealaltă parte, oaspeții nu se pot baza pe Chisholm, care este răcit.

cota2.ro

Ambele formații au jucat până acum două meciuri în noul sezon de MLS. Winnipeg Jets a obținut două victorii și este pe locul 2 în Conferința de Vest, cu patru puncte. A învins-o cu 6-0 pe vicecampioana Edmonton Oilers și pe Chicago Blackhawks în Over Time, scor 2-1.

De cealaltă parte, Minnesota Wild are o victorie și o înfrângere. A început cu dreptul, succes acasă cu Columbus Blue Jackets, scor 3-2, după care a pierdut la penalty-uri cu Seattle Kraken, scor 4-5.Se anunță un meci spectacol având în vedere istoricul întâlnirilor directe și sunt premise ca tabela să se modifice de minim cinci ori.

  • 9 din ultimele 10 meciuri Winnipeg Jets - Minnesota Wild au avut peste 4,5 goluri marcate
  • 2,8 goluri per meci este media golurilor marcate de Winnipeg Jets
  • 3 pucuri marcate per meci este media lui Minnesota Wild
  • 5,6 pucuri cedate este media pe care o au împreună cele două formații

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” în Winnipeg Jets - Minnesota Wild o cotă de @1.37

Într-un meci care va avea loc tot la noapte și tot din Conferința de Vest, dar ceva mai târziu, Vegas Golden Knights primește vizita lui Anaheim Ducks. Partida are loc în T-Mobile Arena, luni, 14 octombrie, de la ora 05:00.

Ambele formații au câte doi indisponibili din cauza accidentărilor. Gazdele nu se pot baza pe suedezii Karlsson și Lehner, în timp ce „rațele” nu îi vor putea utiliza din probleme medicale pe Gibson și Suchanek.

VGK a câștigat primele două meciuri din actualul sezon și speră să continue pe aceeași linie. „Cavalerii” au câștigat cu Colorado Avalanche, scor 8-4, și cu St. Louis Blues, scor 4-3.

De cealaltă parte, Anaheim a început și ea cu un succes, dar cu un adversar mai modest, San Jose Sharks, în deplasare, scor 2-0.

  • 7 din ultimele 10 meciuri directe au fost cu minim 5 goluri marcate

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” în Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks o cotă de @1.29

Un alt meci de urmărit din NHL este între alte două formații din Canada. Este vorba despre Edmonton Oilers vs. Calgary Flames, programat luni, 14 octombrie, de la ora 03:00. Duelul are loc în Rogers Place, din Edmonton.

Gazdele au o singură absență, pe Kane, accidentat la șold, în timp ce oaspeții nu îi vor putea folosi din cauza problemelor medicale pe Rooney și Sharangovich. Vicecampioana en-titre a început foarte slab sezonul. Are două eșecuri unul după celălalt. Cu Winnipeg Jets, scor 0-6, și cu Chicago Blackhawks, scor 2-5.

Calgary Flames e la polul opus. Are două victorii consecutive, cu Vancouver Canucks, scor 5-6 (OT) și cu Philadelphia Flyers, scor 6-3.

  • 7 din ultimele 10 meciuri directe au fost cu minim 5 goluri marcate

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” în Edmonton Oilers - Calgary Flames o cotă de @1.21

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Winnipeg Jets vs Minnesota Wild
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.37
Vegas Golden Knights vs Anaheim Ducks
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.29
Edmonton Oilers vs Calgary Flames
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.21
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro