Ponturi Pariuri Fotbal CSA Steaua vs Concordia Chiajna

GetsBet

CSA Steaua și Concordia Chiajna sunt adversare în etapa a 10-a din Liga. Partida se va disputa în Ghencea, joi, 17 octombrie, de la ora 20:00.

Acesta va fi primul meci din competiția internă după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. La ilfoveni sunt probleme. Acesta este primul joc al „vulturilor verzi” după plecarea lui Ilie Poenaru. Momentan, Concordia nu a numit un nou „principal”, iar de echipă se va ocupa interimarul Liță Dumitru, fostul mare jucător al Stelei.

cota2.ro

De cealaltă parte, „militarii” sunt în continuare antrenați de Daniel Oprița și fac un sezon remarcabil, chiar dacă și de această dată nu au drept de promovare în Liga 1. CSA Steaua e singura echipă din Liga 2 fără înfrângere și ocupă locul 4, cu 17 puncte, cu unul mai mult decât Afumați și Hunedoara, echipele de pe 6 și 7.

În schimb, Concordia Chiajna are o primă parte de sezon diametral opusă. Deși are deja șase ani la rând în Liga 2 și mereu își propune promovarea, gruparea ilfoveană este pe locul 16, cu 11 puncte.

Forma bună a Stelei le dă speranțe fanilor „militarilor” că favoriții lor vor obține a doua victorie în acest sezon pe teren propriu. Până acum, în Ghencea, CSA Steaua a învins-o doar pe CSM Focșani, iar celelalte patru partide s-au încheiat la egalitate. Meciurile echipei lui Daniel Oprița nu sunt deloc spectaculoase, dovadă și golaverajul pe care îl are CSA Steaua după primele nouă etape: 7-3.

De cealaltă parte, Concordia Chiajna este pe minus, cu 10 goluri marcate și 13 încasate. De la începutul campionatului și până acum, ilfovenii au marcat obținut trei victorii, două rezultate de egalitate și au suferit patru înfrângeri.

  • 2 victorii la rând are CSA Steaua în campionat cu Concordia Chiajna: 2-0 și 3-0

CSA Steaua are și un motiv de revanșă față de „vulturii verzi”. Cele două formații s-au întâlnit deja în fazele preliminarii ale Cupei României, iar Concordia a câștigat la loviturile de departajare după 0-0 la finalul celor 120 de minute. Cupa României era singurul obiectiv palpabil al Stelei având în vedere că nici anul viitor nu va avea voie să joace în primul eșalon.

GetsBet oferă la pronosticul „1 & sub 5,5 goluri” pentru CSA Steaua - Concordia Chiajna o cotă de @1.87

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
CSA Steaua vs Concordia Chiajna
Pronostic:
1 & sub 5,5 goluri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro