Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Fortuna

Nashville Predators și Edmonton Oilers sunt adversare într-o nouă partidă din noul sezon de NHL. Confruntarea are loc în Bridgestone Arena, vineri, 18 octombrie, de la ora 03:00.

Va fi o confruntare între două formații care nu au un start prea grozav de sezon. Gazdele sunt penultimele în Conferința de Vest după ce au suferit trei înfrângeri în tot atâtea meciuri. Nashville Predators are pierdut cu Seattle Kraken (3-7), Detroit Red Wings (0-3) și Dallas Stars (3-4).

cota2.ro

De cealaltă parte, Edmonton Oilers a început tot cu trei eșecuri consecutive, dar a mai jucat un meci, cu Philadelphia Flyers, pe care l-a câștigat cu 4-3 în Over Time. Înainte de acest succes, campioana en-titre a pierdut cu Winnipeg Jets (0-6), Chicago Blackhawks (5-2) și Calgary Flames (4-1). Din cauza acestor rezultate proaste, ambele formații au un golaveraj dezastruos, 6-14 în dreptul lui Nashville Predators, respectiv 7-18 în ceea ce o privește pe Edmonton Oilers.

  • 11 din ultimele 15 confruntări directe între Nashville Predators și Edmonton Oilers au avut peste 4,5 goluri în timpul regulamentar
  • ultimele 6 meciuri direct au fost cu minim 5 goluri marcate în timpul regulamentar

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru Nashville Predators - Edmonton Oilers o cotă de @1.24

Chicago Blackhawks vs. San Jose Sharks este un nou meci tare din NHL, sezonul 2024-2025. Duelul se va disputa în United Center, vineri, 18 octombrie, de la ora 03:30.

Chicago vânează cea de-a doua victorie din acest sezon. A disputat până acum patru partide în care a suferit trei înfrângeri. Singurul succes a fost cu Edmonton Oilers (5-2). A fost învinsă însă de Utah (2-5), Winnipeg Jets (1-2 OT) și Calgary Flames (1-3).

De cealaltă parte, San Jose Sharks a jucat trei partide și le-a pierdut pe toate: St. Louis Blues (4-5 OT), Anaheim Ducks (0-2) și Dallas Stars (2-3 PEN).

Gazdele sunt favorite la victorie și prin prisma absențelor pe care le au oaspeții. Dacă la Chicago lipsesc doar doi hocheiști, Brossoit și Levshunov, „rechinii” au patru absențe: Bordealeau, Celebrini, Couture și Vlasic.

  • 4 victorii la rând are Chicago Blackhawks cu San Jose Sharks

Fortuna oferă la pronosticul „Chicago câștigă incl. prelungiri” pentru Chicago Blackhawks - San Jose Sharks o cotă de @1.49

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Nashville Predators vs Edmonton Oilers
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.24
Chicago Blackhawks vs San Jose Sharks
Pronostic:
Chicago Blackhawks câștigă incl. prelungiri
Cota
1.49
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro