Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Casa Pariurilor

Winnipeg Jets și San Jose Sharks sunt adversare în această noapte într-un meci din Conferința de Vest a NHL, sezonul 2024-2025. Partida e programată sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 03:00.

Meciul se va juca în Canada Life Center. Ambele formații au indisponibili înaintea duelului direct. Gazdele nu se pot baza pe Heinola și Stanley, accidentați la gleznă, respectiv genunchi. De cealaltă parte, „rechinii” nu se vor putea baza pe aportul a patru hocheiști: Brodeleau, Celebrini, Couture și Vlasic.

cota2.ro

Winnipeg Jets continuă forma bună din pre-sezon și în noua ediție de NHL. Are trei victorii din tot atâtea meciuri, cu Edmonton Oilers (6-0), Chicago Blackhawks (2-1 OT) și Minnesota Wild (2-1 OT).

De cealaltă parte, trupa din California e în coada clasamentului. A suferit patru înfrângeri în primele patru partide. „Rechinii” au fost hrană pentru St. Louis Blues (4-5 OT), Anaheim Ducks (0-2), Dallas Stars (2-3 PEN.) și Chicago Blackhawks.

  • 4 victorii la rând are Winnipeg Jets pe teren propriu
  • 4 înfrângeri are San Jose Sharks din ultimele 5 deplasări

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „1 solist” pentru Winnipeg Jets - San Jose o cotă de @1.46

Tot sâmbătă, 19 octombrie, dar mult mai târziu, de la ora 23:00, Dallas Stars primește vizita lui Edmonton Oilers. Confruntarea se va dispita în American Airlines Center, din Dallas, Texas.

Ambele formații au o singură problemă de efectiv. Texanii nu se pot baza pe Dumba, în timp ce la canadieni Kane este accidentat.

Pentru Dallas Stars, acesta va fi al 6-lea meci din noul sezon. A avut un start perfect, cu patru victorii la rând. Parcursul i-a fost stricat în runda precedentă, când a pierdut cu Washington Capitals, scor 2-3.

De cealaltă parte, vicecampioana en-titre are un parcurs diametral opus. A pierdut primele trei partide, după care au urmat succele cu Philadelphia Flyers (4-3 OT) și Nashville Predators (4-2).

  • Dallas Stars și Edmonton Oilers n-au avut niciun meci cu mai mult de 7 goluri în acest sezon
  • 9 din ultimele 10 confruntări directe au fost cu mai puțin de 8 goluri marcate

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Sub 7,5 goluri” pentru Dallas Stars - Edmonton Oilers o cotă de @1.27

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Winnipeg Jets vs San Jose Sharks
Pronostic:
1 solist
Cota
1.46
Dallas Stars vs Edmonton Oilers
Pronostic:
Sub 7,5 goluri
Cota
1.27
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro