Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

Fortuna

Columbus Blue Jackets și Minnesota Wild sunt adversare într-un nou meci din NHL, sezonul 2024-2025. Partida se va disputa în Nationwide Arena. Meciul este programat pentru duminică, 20 octombrie, de la ora 02:00.

Pentru gazdele din Conferința de Est, acesta va fi al patrulea meci din noul sezon. CBJ are până acum două victorii și două înfrângeri și un golaveraj de 17-15. A câștigat cu Buffalo Sabres (6-4) și cu Colorado Avalanche (6-4) și a pierdut cu Florida Panthers (3-4) și Minnesota Wild (2-3).

cota2.ro

De cealaltă parte, Minnesota Wild are același parcurs, două victorii și două eșecuri. Pe lângă victoria cu Columbus, scor 3-2, a mai învins-o pe St. Louis Blues cu 4-1. Eșecurile au venit împotriva lui Seatle Kraken (4-5 PEN.) și Winnipeg Jets (1-2 OT).

După cum se poate vedea ți în rezultatele din acest start de sezon, ofensiva este punctul forte al hocheiștilor de la Minnesota Wild, în timp ce defensiva gazdelor e nevralgică.

  • 3,2 per meci este media pucurilor înscrise de Minnesota Wild
  • 3,4 per meci este media golurilor primite de Columbus Blue Jackets

Fortuna oferă la pronosticul „Minnesota Wild - Peste 2,5 goluri” pentru Columbus Blue Jackets - Minnesota Wild o cotă de @1.41

Tot duminică, 20 octombrie, Utah și Boston Bruins se vor înfrunta în premieră. Meciul va începe la ora 04:00 și se va disputa în Delta Center din Salt Lake.

Chiar dacă va fi pentru prima dată când cele două formații se înfruntă în NHL, se anunță o partidă extrem de spectaculoasă așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă când cele două au avut meciuri. În ceea ce privește problemele de efectiv, doar Utah le are: Bjugstad, Durzi și Marino sunt toți accidentați.

Utah, care e repartizată în Conferința de Vest a pierdut ultimele două meciuri, deși venea după trei succese la rând. Le-a învins pe Chicago Blackhawks 5-2, New York Islanders 5-4 OT și New York Rangers 6-5 OT, după care au venit înfrângerile cu New Jersey Devils 0-3 și Anaheim Ducks 4-5 OT.

De cealaltă parte, în Conferința de Est, Boston Bruins are aceeași serie, doar că rezultatele au oscilat. A început sezonul cu eșec, 4-6 la Florida Panthers. Au venit apoi victoriile cu Montreal Canadiens 6-4 și Los Angeles Kings 2-1 OT. Într-un nou meci cu campioana en-titre, Boston a pierdut cu 3-4, iar acum va merge în Salt Lake după un succes, 5-3 pe terenul lui Colorado Avalanche

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru Utah - Boston Bruins o cotă de @1.33

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Columbus Blue Jackets vs Minnesota Wild
Pronostic:
Minnesota Wild - Peste 2,5 goluri
Cota
1.41
Utah vs Boston Bruins
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 1.88
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro