Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

LasVegas

Bakersfield Condors și Calgary Wranglers sunt adversare într-un nou meci din AHL, sezonul 2024-2025. Partida este programată miercuri, 23 octombrie, de la ora 04:30.

Duelul se va desfășura în Mechanics Bank Arena. Pentru gazde, acesta va fi al patrulea meci din sezon. Au început bine, cu două victorii, dar a urmat un eșec, cu trei zile înainte de vizita lui Calgary Wranglers. De cealaltă parte, Calgary Wranglers este lider autoritar în Pacific Division. Are patru victorii consecutive, obținute după ce a început sezonul cu un eșec.

cota2.ro

Rezultate Bakersfield Condors

  • Coachella Valley Firebirds - Bakersfield Condors 1-2
  • Ontario Reign - Bakersfield Condors 1-4
  • Bakersfield Condors - San Diego Gullas 2-3 OT

Rezultate Calgary Wranglers

  • Calgary Wranglers - Abbotsford Canucks 3-4
  • Calgary Wranglers - Abbotsford Canucks 4-3 PEN.
  • Coachella Valley Firebirds - Calgary Wranglers 1-3
  • Henderson Silver Knights - Calgary Wranglers 3-5
  • Henderson Silver Knights - Calgary Wranglers 0-4

Calgary Wranglers a marcat minim 2 goluri în 9 din ultimele 10 confruntări directe cu Bakersfield Condors.

Las Vegas oferă la pronosticul „Calgary Wranglers - peste 1,5 goluri” pentru Bakersfield Condors - Calgary Wranglers o cotă de @1.28

Montreal Canadiens vs. New York Rangers este unul dintre meciurile tari din noul sezon de NHL 2024-2025. Partida e programată miercuri, 23 octombrie, cu începere de la ora 02:15.

Duelul se va disputa în Canada, în arena Bell Center, din Montreal. Gazdele se confruntă cu multe probleme de lot înainte de vizita americanilor. Nu mai puțin de cinci jucători sunt indisponibili, toți din cauza accidentărilor. Este vorba despre Guhle, Harvey-Pinard, Laine, Price și Wideman. În plus, Slafkovsky este și el incert din cauza unei probleme la umăr. De cealaltă parte, Rangers de confruntă cu doar două probleme. Accidentații Lindgren și Vesey. Lafreniere este incert.

Canadienii traversează o formă slabă. Au pierdut ultimele trei meciuri și sunt pe locul 11 în Conferința de Est, cu cinci puncte.

Americanii sunt la polul opus. Au trei victorii la rând și au nouă puncte, la fel ca Florida Panthers, campioana en-titre, și cu două mai puține decât liderul New Jersey Devils. Au pierdut un singur meci și acela greu, cu Utah, scor 5-6, în OT.

  • 7 din ultimele 10 confruntări directe au fost câștigate de New York Rangers

LasVegas oferă la pronosticul „New York Rangers câștigă incl. prelungiri” pentru Montreal Canadiens - New York Rangers o cotă de @1.48


Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Bakersfield Condors vs Calgary Wranglers
Pronostic:
Calgary Wranglers - peste 1,5 goluri
Cota
1.28
Montreal Canadiens vs New York Rangers
Pronostic:
New York Rangers câștigă incl. prelungiri
Cota
1.48
Cota finala: 1.89
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro