Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 8.88

BETFAIR SPORTSBOOK

Am avut o zi bună ieri pe Liga 3, meciul pe care l-am propus fiind unul lejer, fără emoții. Astăzi vă propun 5 meciuri pe care le voi combina în același bilet pentru o cotă finală foarte atractivă de valoarea 9. Puteți selecta voi meciurile dacă vreți să le jucați pe bilete cu mai puține combinații.

UTA Arad primește vizita celor de la Suceava, echipă măcinată din nou de probleme financiare, administrative, dar și de efectiv, iar această situație se reflectă în cele 6 înfrângeri consecutive înregistrate.

cota2.ro

Mergem în Liga a 2-a din Turcia, unde viitoarea prim-divizionară Rizespor, liderul la zi al clasamentului, va primi vizita lui Gaziantep, echipă care cel mai probabil va folosi jucători de pe banca de rezerve, menajând anumiți titulari pentru meciurile de baraj.

În Serie C, grupa A din Italia, Giana Erminio se deplasează la Arzachena, echipă scăpată de retrogradare, care a înregistrat 3 înfrângeri consecutive. Pentru oaspeți e meci de victorie obligatorie pentru a prinde play-off-ul. Interesant de notat faptul că meciul se dispută pe teren neutru, la Olbia.

Barnet își joacă ultima carte în League 2, deși acum 4 etape nimeni nu mai avea speranțe, însă de la aducerea pentru a 5-a oară pe banca tehnică a lui Martin Allen, gazdele au acumulat 10 puncte în ultimele 4 etape, iar azi primesc vizita lanternei roșii Chesterfield, echipă deja retrogradată. În condițiile în care Morecambe are meci greu la Coventry, există speranță pe The Hive stadium!

Ultima selecție este meciul de handbal dintre Măgura Cisnădie și CSM Bistrița, pe care astăzi îl puteți juca la o cotă mult mai mică decât cea de ieri. În grupul Premium am recomandat încă de ieri cota 1.93 pentru victoria gazdelor la minim 3 goluri, iată că astăzi va trebui să vă mulțumiți cu doar 1.47.

INTRĂ ÎN GRUPUL PREMIUM GRATUIT! VEZI CONDIȚIILE DE ACCES AICI!


COTELE XXL PENTRU ACEST WEEKEND:




Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
UTA Arad vs Foresta Suceava
Pronostic:
1
Cota
1.66
Rizespor vs Gaziantep
Pronostic:
1
Cota
1.44
Arzachena vs Giana Erminio
Pronostic:
2
Cota
1.61
Barnet vs Chesterfield
Pronostic:
1
Cota
1.57
Măgura Cisnădie vs CSM Bistrița
Pronostic:
Cisnădie -2.5
Cota
1.47
Cota finala: 8.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro