Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.26

BETFAIR SPORTSBOOK

E zi mare la Cardiff, deoarece cu o victorie astăzi, echipa galeză își poate asigura cea de-a doua prezență din istorie în Premier League, indiferent de rezultatul lui Fulham de la Birmingham. Totuși, nu mă aștept la o misiune ușoară, deoarece Reading are de luptat pentru evitarea retrogradării. Dacă Burton și Barnsley câștigă, iar Birmingham scoate punct cu Fulham, Reading este retrogradată în caz de înfrângere, dar, evident, acest scenariu ține mai mult de domeniul fantasticului.

Cel de-al doilea meci de azi vine din fotbalul feminin din Germania, un meci pe care l-am propus încă de ieri în grupul Premium la cota 1.75, pentru că am anticipat corect o scădere a cotelor. Freiburg este cea de-a 3-a forță în Bundesliga și se bate cu șanse reale la locul 2, ceea ce înseamnă Champions League. Au reușit să învingă pe Bayern de două ori în acest sezon și chiar și pe mega-puterea Wolfsburg. Azi vor înfrunta o echipă de jumătatea clasamentului, Sand, care nu se va putea baza pe 4 jucătoare de bază, inclusiv golgheterul Burger.

cota2.ro

Încă există valoare în cota 1.70 disponibilă în oferta ADMIRAL, pentru că estimez prețul corect undeva pe la 1.40, iar alte case precum Betfair sau Betano au deja cota la 1.60. Succes tuturor!


INTRĂ ÎN GRUPUL PREMIUM GRATUIT! VEZI CONDIȚIILE DE ACCES AICI!


COTELE XXL PENTRU ACEST WEEKEND:


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Cardiff vs Reading
Pronostic:
1
Cota
1.33
Freiburg vs Sand
Pronostic:
1
Cota
1.70
Cota finala: 2.26
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro