Ponturi Pariuri Fotbal Wolfsburg vs Holstein Kiel

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, avem o serie foarte bună de câștiguri, atât la recomandările de pe site, cât și la pariurile ALL-IN Challenge pe care le postez Exclusiv pe grupul Free de mesagerie instant. (ai detalii de acces în grupul FREE aici).

În grupul Premium, treaba merge brici, avem 9 luni consecutive pe profit, iar luna aceasta cred că va stabili un record! (aici ai detalii de acces GRATUIT în grupul Premium)

cota2.ro

Pentru azi voi miza pe o cotă foarte bună prin prisma șanselor de reușită estimate. Avem prima manșă a barajului de supraviețuire/promovare în Bundesliga, dintre Wolfsburg și Holsten Kiel, ocupanta locului 16 din Bundesliga și ocupanta locului 3 din Bundesliga 2.

Antrenorul Bruno Labbadia a preluat echipa „lupilor” de 11 etape, timp în care nu a reușit să obțină decât 2 victorii, dar a luat-o pe cocoașă de 6 ori în tot acest timp. Cum golgheterul Didavi este pe picior de plecare, este foarte posibil ca vârf de lance să fie Divock Origi, la fel ca în ultima victorie împotriva lui Koln, când a și reușit să înscrie.

De cealaltă parte, Holsten Kiel este o surpriză plăcută, proaspăt promovată din Bundesliga 3, echipa antrenată de Markus Anfang a reușit un sezon fantastic și a încântat cu evoluțiile sale excelente. În aceste condiții nu e de mirare că ocupă prima poziție în clasamentul overurilor, din moment ce au reușit 71 de goluri în cele 34 de etape ale sezonului, cu 10 mai multe decât ocupanta locului secund la acest capitol, Nurnberg. Dacă o să combinăm acest aspect cu faptul că Wolfsburg nu a reușit să termine fără gol primit decât în 12% din partidele disputate pe teren propriu în acest sezon, avem deja indicii către selecția noastră!

În piața de ”Ambele marchează” din bursa de pariuri BETFAIR EXCHANGE s-au tranzacționat deja până la ora 12.00 AM aproape 1000 de Euro, ceea ce este foarte puțin momentan, dar majoritatea banilor vor intra în piață spre seară. Ceea ce atrage atenția este că 89% din acest volum este tranzacționat pe selecția DA, iar la momentul redactării acestui articol există o lichiditate de 1121 de Euro disponibilă la cota 2.00 pe care o voi juca și eu!


Vrei să afli cum funcționează bursa de pariuri BETFAIR EXCHANGE și cum poți câștiga bani foarte simplu în doar câteva minute cu exemple reale și studii de caz explicate pe înțelesul tuturor? Obține GRATUIT masterclass-ul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR -- click aici pentru detaliile de obținere!


Ca și pariu alternativ, consider că ar fi o valoare bună de încercat pe selecția Ambele Marchează & peste 2.5 goluri disponibilă la cota 2.55 în oferta acestei case de pariuri.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wolfsburg vs Holstein Kiel
Pronostic:
GG
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 7.00
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro