Ponturi Pariuri Volei Belgia vs Argentina

BETANO

Campionatul Mondial de Volei Masculin găzduit de Italia și Bulgaria este în plină desfășurare, iar cel mai echilibrat meci al zilei se dispută la Florența, între Belgia și Argentina.

Este prima întâlnire a celor două echipe la un campionat mondial, singurele două directe precedente având loc în cadrul World League în 2015 când Argentina s-a impus cu 3-2 la Varna și în 2017 când Belgia și-a luat revanșa tot cu 3-2 la Teheran.

cota2.ro

Este cea de-a 12-a prezență a sud-americanilor la campionatul mondial, care au debutat în 1960 , iar din 1978 au fost o prezență constantă la fiecare ediție. Cea mai bună performanță a fost locul al 3-lea în 1982 când au fost gazde.

Belgia a fost prezentă și la mondialul din 2014, după o absență de 36 de ani, însă a terminat pe locul 17, câștigând un singur meci, cel cu Puerto Rico.

Cotele sunt aproximativ egale, iar părerile referitoare la câștigătoarea de azi sunt împărțite, iar toate aceste indicii, precum și precedentele întâlniri, duc către un meci lung și strâns din punct de vedere al scorului.

Cota pentru minim 4 seturi în meci este de 1.36, ceea ce sugerează peste 73% șanse ca fiecare echipă să câștige minim un set. În aceste condiții, consider că avem valoare mult mai bună dacă mizăm pe linia de over 184.5 puncte, deoarece mi-e greu să cred că vor fi diferențe mai mari de 3 puncte în seturi, iar posibilitatea unui set decisiv ne ajută și mai mult.

Vă propun să citiți și acest articol pentru a vedea ce cote speciale ar fi bune de pariat la această ediție de campionat mondial.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Belgia vs Argentina
Pronostic:
over 184.5 puncte
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro