Ponturile zilei de la EURO - 16 Iunie 2024

A treia zi de la EURO se anunta una la fel de interesanta, iar golurile sunt asteptate din nou in numar mare, mai ales ca in toate meciurile disputate in ziua 2 s-au marcat cel putin trei goluri. Primul joc de astazi este cel dintre Polonia si Olanda, joc in care nu-l vom putea urmari pe Lewandowski din pricina unei accidentari, urmat apoi de partidele Slovenia - Danemarca, respectiv Serbia - Anglia. 

POLONIA - OLANDA

Trupa lui Michal Probierz a avut un parcurs destul de slab in campania de calificare pentru acest turneu final, terminand abia pe pozitia a treia, in spatele Albaniei, respectiv Cehiei. ”Biało-czerwoni” au mers insa la baraj, acolo unde in prima faza au eliminat Estonia, scor 5-1, urmand ca in finala pentru calificare sa se impuna in fata Tarii Galilor, chiar la Cardiff, dupa un meci decis la loviturile de departajare. 

Olanda s-a calificat fara prea mari emotii la acest turneu final, chiar daca a incheiat pe pozitia secunda, in spatele fostei campioane mondiale, Franta. ”Portocala mecanica” a impresionat in cele doua meciuri disputate inainte de plecarea in Germania, impunandu-se in fata Canadei, respectiv Islandei cu acelasi scor, 4-0. In ultimele 7 meciuri doar Germania a reusit sa se impuna in fata trupei lui Koeman, care a castigat celelalte 6 jocuri fara sa primeasca gol.

Cele doua formatii s-au intalnit de foarte multe ori de-a lungul timpului, cele mai recente confruntari disputandu-se in urma cu 2 ani, in faza grupelor din UEFA Nations League. Olanda este neinvinsa in fata Poloniei, in ultimii 45 de ani, acestia inregistrand in acest timp numai putin de 7 victorii si 4 rezultate de egalitate. Astazi pornesc din nou favoriti si au sanse bune de a obtine toate cele trei puncte, mai ales ca Lewandowski, vedeta Poloniei, nu va fi prezent.

2 solist @1.58 BETFAIR EXCHANGE ⭐⭐⭐

X2 & Depay 1+ șuturi pe poartă & Szczesny 3+ parade @1.95 BETANO (cu Bet Builder) ⭐⭐

SLOVENIA - DANEMARCA

Slovenia s-a calificat la al doilea Campionat European dupa o pauza de 24 ani, prima data fiind in anul 2000, atunci cand, in cele trei meciuri din grupa cu RF Iugoslavia, Norvegia si Spania, reusea sa obtina doar doua puncte. Trupa lui Kek Matjaz a obtinut biletele pentru acest turneu din Germania dupa ce a incheiat grupa din preliminarii pe locul secund, peste echipe precum Finlanda, Kazakhstan, Irlanda de Nord si San Marino. 

Danemarca a castigat grupa din calificari, chiar in detrimentul adversarei de astazi, avand acelasi numar de puncte, insa rezultate mai bune in meciurile directe. Formatia lui Kasper Hjulmand este la al 6-lea Campionat European, iar cea mai mare performanta a acestora a fost obtinuta in 1992, atunci cand se impuneau in ultimul act contra Germaniei si isi adjudecau ravnitul trofeu. 

Danemarca este neinvinsa in cele 6 meciuri disputate contra Sloveniei, ”nordicii” inregistrand 5 victorii si un rezultat de egalitate. In campania de calificari pentru acest turneu final, cele doua selectionate au remizat in partida tur de la Ljubljana, scor 1-1, urmand ca in mansa retur, la Copenhaga, danezii sa se impuna cu scorul de 2-1, dupa un meci in care au dominat copios la majoritatea capitolelor. ”Olsen-Banden” pornesc cu prima sansa in aceasta noua intalnire si sunt sanse foarte mari sa o faca cu dreptul, tinand cont ca adversarul este unul destul de facil.

Rasmus Hojlund 1+ șuturi pe poartă @1.62 BETANO ⭐⭐⭐

X2 & Danemarca va avea cele mai multe cornere & sub 5.5 cartonașe @2.05 SUPERBET (cu BetBuilder) ⭐⭐

SERBIA - ANGLIA

Selectionata lui Dragan Stojkovic s-a calificat direct la EURO 2024, dupa ce a incheiat grupa de calificare pe pozitia secunda, in spatele nationalei Ungariei. O statistica interesanta ne spune ca Serbia a marcat in ultimele 22 de meciuri de calificare pentru EURO sau Cupa Mondiala, lucru care arata destul de multa calitate in compartimentul ofensiv. Sarbii au o nationala destul de competitiva, lucru observat si in ultimul joc de pregatire, pe care l-au incheiat cu un succes la scor de ”forfeit” in fata Suediei. 

Anglia este una dintre principalele favorite la acest EURO, competitie pe care nu au castigat-o, insa au fost foarte aproape in urma cu 4 ani, cand au cedat in ultimul act contra Italiei. ”The Three Lions” este la a 11-a participare la un Campionat European, iar in ultimele 18 meciuri (excluzand loviturile de departajare) au suferit doar o singura infrangere. Formatia lui Southgate nu a avut emotii in ceea ce priveste calificarea, terminand prima intr-o grupa cu Italia, Ucraina, Macedonia de Nord si Malta. 

Cele doua se vor afla pentru prima data fata in fata, iar Anglia porneste clar cu prima sansa, avand un lot net superior Serbiei, care va miza mult in aceasta seara pe contraatacuri si faze fixe. Dragan Stojkovic are la dispozitie cativa jucatori ofensivi cotati destul de bine, insa problemele din defensive se vad destul de clar, iar in fata unei echipe a Angliei, cu jucatori in primul 11 precum Kane, Foden, Saka sau Palmer, este destul de greu sa nu cedeze. 

Foden înscrie sau dă o pasă de gol @2.35 SUPERBET (la Cote Marite) ⭐⭐

Anglia -1 handicap asiatic @1.80 BETANO ⭐⭐

Recomandarea mea este să aveți conturi la cât mai multe case de pariuri online pentru a putea să profitați de diferențele de cote, în primul rând, dar de foarte multe ori este foarte important să nu vă limitați doar la oferta unei singure case de pariuri, pentru că există posibilitatea să nu găsiți un anumit meci sau o anumită selecție în oferta tuturor bookmakerilor.

În plus, de foarte multe ori puteți descoperi pariuri sigure sau middle-beturi între casele de pariuri, iar de cele mai multe ori diferențele de cote sunt atât de mari, încât puteți primi value-beturi.

VEZI CASELE DE PARIURI RECOMANDATE




Articole similare