Ponturile zilei de la EURO - 17 Iunie 2024

A patra zi de la Campionatul European ne aduce si debutul Romaniei la EURO 2024. Formatia lui Edi Iordanescu debuteaza impotriva Ucrainei in primul meci al zilei, programat la ora 16:00. Belgia si Slovacia, celelalte doua adversare ale ”tricolorilor” din faza grupelor, se intalnesc de la ora 19:00, iar Austria si Franta, doua foste adversare in grupa din Nations League, incheie ziua cu joc din cadrul Grupei D.

ROMANIA - UCRAINA

”Tricolorii” s-au calificat la acest Campionat European dupa o pauza de 8 ani, precedentul fiind in 2016, atunci cand au incheiat pe ultima pozitie dintr-o grupa cu Franta, Elvetia si Albania. Jucatorii lui Edi Iordanescu au avut o campanie de calificare foarte buna, terminand pe prima pozitie, in detrimentul marii favorite, Elvetia. Romania s-a facut de ras insa in cele doua amicale disputate inaintea deplasarii in Germania, remizand ”alb” in fata Bulgariei, respectiv Liechtenstein-ului.

Ucraina a incheiat preliminariile pe locul al treilea in grupa, dupa marile favorite, Anglia si Italia. Trupa lui Sergiy Rebrov a profitat insa de Play-Off, acolo unde in prima faza a eliminat selectionata Bosniei, scor 2-1, urmand ca in finala pentru accederea la EURO sa invinga Islanda cu acelasi scor. La precedentul Campionat European, ucrainienii au ajuns pana in faza sferturilor de finala, acolo unde au cedat clar in fata Angliei, scor 0-4.

Romania si Ucraina s-au intalnit de cinci ori in ultimii 22 de ani, iar ”tricolorii” s-au impus in doua dintre aceste meciuri, ambele in perioada 2002-2003. Ultimul joc direct a fost unul cu caracter amical si s-a disputat la Torino, acolo unde ucrainienii s-au impus cu scorul de 4-3, asta desi in minutul 59 aveau un avans de trei goluri pe tabela de marcaj. ”Zhovto-Blakytni” sunt usor favoriti, insa ne putem astepta de o replica buna a Romaniei, mai ales ca avem totusi o generatie destul de schimbata fata de ultimul turneu final.

Sub 1.5 goluri in prima repriza & Sub 3.5 goluri in meci & Razvan Marin 1+ deposedari & Sub 7.5 cornere in prima repriza @1.90 BETANO (cu Bet Builder) ⭐⭐⭐

Nicolae Stanciu 1+ suturi pe poarta @2.35 SUPERBET (la Cote Marite) ⭐⭐

BELGIA - SLOVACIA

Favoritii Grupei E nu au avut emotii in ceea ce priveste calificarea la acest turneu final, incheind grupa din preliminarii pe prima pozitie, peste Austria, Suedia, Azerbaidjan si Estonia. La ultimul Campionat European, ”dracii rosii” au ajuns pana in faza sferturilor de finala, acolo unde aveau sa fie eliminati de Italia, formatie care avea sa si castige competitia dupa un ultim act contra Angliei, chiar pe ”Wembley”.

Slovacia se afla la a treia calificare consecutiva la un turneu final, iar cea mai importanta performanta au inregistrat-o in 2016, atunci cand au reusit sa iasa cu noroc din grupe, fiind ulterior eliminati de Germania, echipa in fata careia cedau la scor de ”forfeit”. Formatia italianului Francesco Calzona a reusit o campanie de calificare foarte bune, terminand pe locul secund, sub marea favorita, Portugalia, insa peste Luxemburg, Islanda, Bosnia si Liechtenstein.

Partida Belgia - Slovacia ajunge astazi la ”episodul” cu numarul 4, asta dupa ce in primele trei confruntari, toate cu caracter amical, Belgia a incheiat fara infrangere (1-1, 1-1 si 2-1). ”Dracii rosii” sunt intr-o forma de zile mari, ultima infrangere datand din 2022, mai exact de la partida din grupele Campionatului Mondial din Qatar, contra Marocului. Trupa lui Domenico Tedesco are calitatea superioara in toate compartimentele, iar acest lucru e de asteptat sa se vada pe toata durata jocului.

Belgia -1 handicap asiatic @1.82 BETANO ⭐⭐⭐

1X & Belgia va avea cele mai multe suturi pe poarta & Belgia va avea cele mai multe cornere & Peste 1.5 goluri in meci @1.90 SUPERBET (cu Bet Builder) ⭐⭐

AUSTRIA - FRANTA

Selectionata lui Ralf Rangnick s-a calificat direct la acest turneu dupa ce a incheiat grupa din preliminarii pe locul secund, acumuland cu doar un singur punct mai putin decat Belgia, ocupanta primei pozitii. Austria a cedat doar o singura data in ultimele 16 meciuri, iar in cele doua partide amicale disputate inaintea deplasarii in Germania, au reusit sa invinga Serbia cu scorul de 2-1 si sa remizeze cu Elvetia, scor 1-1.

Franta este una dintre marile favorite la castigarea acestui turneu, iar Didier Deschamps, selectionerul ”cocosului galic”, detine un lot exceptional, cu jucatori extrem de valorosi pe fiecare post in parte. Franta s-a distrat in calificari, acolo unde, pe langa faptul ca a incheiat grupa cu 22 de puncte acumulate din maximul de 24, a realizat un golaveral absolut incredibil: 29 de goluri marcate - 3 goluri primite. 

Austria a reusit sa se impuna in fata Frantei doar o singura data in ultimii 65 de ani, inregistrand si un rezultat de egalitate, respectiv 8 infrangeri. Cele doua nationale s-au intalnit ultima data in urma cu doi ani, in Grupa 1 din Nations League, atunci cand francezii obtineau 4 puncte din dubla cu austriecii. Selectionata din ”Hexagon” porneste clar cu prima sansa si are sanse mari sa obtina toate cele trei puncte, fiind mult mai valorosi din toate punctele de vedere.

Patrick Pentz 4+ parade & Kylian Mbappe 2+ suturi pe poarta @2.15 BETANO (cu Bet Builder) ⭐⭐

1-3 goluri in fiecare repriza @1.90 SUPERBET ⭐⭐⭐

Recomandarea mea este să aveți conturi la cât mai multe case de pariuri online pentru a putea să profitați de diferențele de cote, în primul rând, dar de foarte multe ori este foarte important să nu vă limitați doar la oferta unei singure case de pariuri, pentru că există posibilitatea să nu găsiți un anumit meci sau o anumită selecție în oferta tuturor bookmakerilor.

În plus, de foarte multe ori puteți descoperi pariuri sigure sau middle-beturi între casele de pariuri, iar de cele mai multe ori diferențele de cote sunt atât de mari, încât puteți primi value-beturi.

VEZI CASELE DE PARIURI RECOMANDATE




Articole similare