Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

Treptele 4 si 5 de la Proiectul "SCARA"

Inainte de a va prezenta partidele din acest articol, vreau sa va mentionez ca pariurile sunt din cadrul Proiectului "SCARA". Detalii despre acest proiect gasiti >>> AICI <<<

cota2.ro

Treptele 1, 2 si 3 le-am bifat >>> AICI <<<


ROMANIA - Liga 1

  • FC Chindia Târgoviște - Farul Constanța

Chindia si Farul se intalnesc la o ora nu tocmai obisnuita pentru aceasta perioada, anume ora 14:30. Chindia ocupa locul 11 cu 6 goluri marcate si 7 goluri primite, dupa primele 8 etape, in timp ce Farul ocupa pozitia a 4-a dupa acelas numar de etape, cu 12 goluri marcate si 2 primite. Hagi l-a descoperit pe Jefte, atacantul spaniocul ocupand prima pozitie in clasamentul golgeterilor, cu 7 reusite in primele 8 partide ale acestui sezon. Mai mult decat atat, pare ca si Adi Petre si-a revenit si a inceput sa marcheze. Farul si Chindia ne-au oferit meciuri frumoase, cu multe goluri. Pentru aceasta dupa-amiaza am ales sa mizez pe cel putin un gol reusit de Viitorul. Trupa de la malul marii vine dupa acel succes cu 5-0 contra celor din Clinceni si au un moral excelent. Cota e una destul de buna care se pliaza perfect pentru treapta a 4-a a proiectului.


100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la pariuri! 

Click AICI și IA BANII!


ROMANIA - Liga 1

  • FC U Craiova 1948 - FCSB

La treapta cu numarul 5 am ales sa mizez pe celalalt meci din Liga 1, anume partida dintre FC U Craiova 1948 si FCSB. Impactul cu prima liga pare ca e destul de dur pentru olteni care ocupa in acest moment pozitia a 12-a, cu 8 puncte acumulate in primele 8 etape cu 7 goluri marcate si 9 primite. Craiova a pierdut in ultima etapa in Trivale, contra celor de la FC Arges, scor 0-1 si se pare ca antrenorul Craiovei, Adrian Mutu, a primit un ultimatum din partea conducerii. De partea cealalta, FCSB tocmai ce a scris o fila de istorie in partida cu Dinamo, umilindu-i cu un dezastruos 6-0. Se vede implicarea lui Iordanescu, se vad relatiile de joc, iar rezultatele incep sa apara. La Craiova a facut deplasarea si Budescu care pare sa fie in carti in a incepe partida ca titular. Keseru e si el un castig imens pentru bucuresteni si acelasi lucru il pot spune si despre Vali Gheorghe. Ce sa mai, FCSB arata foarte bine si eu ma astept sa se impuna in aceasta partida, care cred ca o sa se joace cu cateva mii bune de spectatori.


Aceste 2 pariuri reprezinta Treptele 4 si 5 de la Proiectul "SCARA". Detalii AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Chindia Târgoviște vs Farul Constanța
Pronostic:
Farul Constanța marcheaza peste 0.5 goluri
Cota
1.40
FC U Craiova 1948 vs FCSB
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.50
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro