Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

Casa Pariurilor

Germania și Ungaria dau startul etapei a doua în Grupa A la Euro 2024. Meciul se va juca la Stuttgart, pe MHPArena, și este programat miercuri, 19 iunie, de la ora 19:00.

Gazdele sunt favorite la victoria care le-ar asigura biletele pentru optimi fără să mai aibă emoții în ultima rundă. În meciul de debut la Euro 2024, nemții au câștigat fără drept de apel împotriva Scoției, scor 5-1. De cealaltă parte, Ungaria a început cu stângul. A fost învinsă de Elveția, scor 1-3.

cota2.ro

Meciul de la Stuttgart va fi arbitrat de o brigadă olandeză, care îl va avea la centru pe Danny Makkelie, ajutat de Hessel Steegstra si Jan de Vries. Rolul celui de-al patrulea official va fi îndeplinit de Serdar Gozubuyuk, în timp ce în camera VAR se va afla Rob Dieperink.

„Centralul” olandez este un arbitru care scoate rapid cartonașele galebene. În acest sezon, în toate competițiile în care a arbitrat, Makkelie a acordat nu mai puțin de 139 de cartonașe galbene.

Astfel, maghiarii vor fi predispuși să încaseze avertismente din partea arbitrului olandez.

  • 2 galbene a încasat Ungaria în meciul cu Elveția de la Euro 2024
  • 9 faulturi a comis Ungaria în primul meci de la Campionatul European

E de așteptat ca maghiarii să comită numeroase faulturi și împotriva naționalei lui Nagelsmann. Ungurii sunt obișnuiți cu avertismentele.

  • 13 meciuri la rând oficiale sau amicale au maghiarii în care au încasat cel puțin 2 cartonașe galbene

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „peste 1,5 cartonașe galbene oaspeții” pentru Germania – Ungaria o cotă de @1.60

La 19:00, ora la care e programat Germania - Ungaria se joacă și o partidă interesantă din prima ligă a Egiptului. Liderul Pyramids se deplasează pe terenul lui Baladiyat El Mahalla.

Pyramids este lider autoritar în Egipt. Are 56 de puncte, cu 14 mai multe decât ocupanta locului 2, Al Masry. Ba, mai mult, Pyramids are și două meciuri mai puțin disputate decât a doua clasată.

În 23 de partide de campionat, oaspeții au câștigat de 17 ori, au făcut 5 remize și au pierdut 1 singură dată. Au cea mai bună ofensivă și cea mai bună apărare din Egypt Premier League: 37-14. Singura înfrângere a lui Pyramids datează din noiembrie 2023, 0-2, la Ceramica Cleopatra. 6 victorii, 4 egaluri și 14 înfrângeri are Baladiyat El Mahalla în 24 de etape.

  • 10 victorii la rând are Pyramids

De cealaltă parte, formația gazdă este la retrogradare, pe locul 16, cu 22 de puncte, la fel ca Pharco, prima echipă de deasupra zonei nisipurilor mișcătoare. De menționat că Pharco are un meci mai mult disputat.

  • 46 de goluri a încasat Baladiyat El Mahallam, cea mai slabă apărare din Egipt

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „2 solist” pentru Baladiyat El Mahalla - Pyramids o cotă de @1.32

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Germania vs Ungaria
Pronostic:
„Peste 1,5 cartonașe galbene oaspeții”
Cota
1.60
Baladiyat El Mahalla vs Pyramids
Pronostic:
2 solist
Cota
1.32
Cota finala: 2.11
Profit: 11.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro