Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.36

BETANO

Pentru ziua a 6-a de la EURO 2024 punem toate cele trei meciuri programate pe bilet! Croația - Albania, Germania - Ungaria și Scoția - Elveția sunt duelurile programate miercuri, 19 iunie 2024, la Campionatul European.

Deschidem ziua cu ochii pe goluri, apoi mizăm pe faptul că nemții ne vor înverzi singuri pariul de la meciul al doilea, iar seara, chiar și cu meci fără afiș tare, Elveția e și mai sigură dacă o ”dublăm” și cu X-ul.

cota2.ro

Croația și Albania au prima cumpănă de la acest European. Cu înfrângere în runda inaugurală, ambele echipe sunt obligate să scoată ceva pe plus din duelul direct din etapa a 2-a.

  • Croația a încasat un 0-3 de necomentat cu Spania, iar trupa lui Modric e ultima în clasamentul grupei B;
  • Albanezii au cedat cu Italia, 1-2, asta după ce au prins recordul pentru cel mai rapid gol de la un European: secunda 22.
  • Croația e ultra-favorită, dar mare atenție! Dacă va evolua atât de ”bătrânesc” și cu Albania, atunci s-ar putea ca lucrurile să se complice puternic. Albanezii au răutate și știu să joace și în atac!

Meciul al 2-lea n-ar trebui să ne aducă nicio surpriză! Mai drept ca o autostradă! Germania a pulverizat-o pe Scoția la debut, 5-1, iar acum dă peste Ungaria, care a evoluat foarte slab măcar 60 de minute în fața Elveției.

N-ar trebui să fie niciun dubiu aici! Nemții își vor câștiga meciul și senzația e că vor marca din nou mult, în fața unei defensive a maghiarilor care a scârțâit din toate părțile!

Pentru etapa a 2-a, se face rocada, iar echipele mari vor intra și ele de la alte ore. Astfel, avem la 22:00 un meci fără afiș important: Scoția - Elveția!

Elvețienii vor merge mai departe dacă își asigură minimum o remiză în acest duel, iar la ce a arătat Scoția în primul meci, adică nimic, n-ar fi exclus ca Xhaka și compania să aibă punctaj maxim după două etape la EURO 2024!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Croația vs Albania
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.34
Germania vs Ungaria
Pronostic:
Victorie Germania și Peste 1,5 goluri
Cota
1.42
Scoția vs Elveția
Pronostic:
X2
Cota
1.24
Cota finala: 2.36
Profit: 13.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro