Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.33

Superbet

Ziua cu numărul 8 de la EURO 2024 propune, din nou, trei meciuri din faza grupelor! Vineri suntem cu atât mai atenți cu cât primul meci al zilei vine chiar din grupa României, Slovacia - Ucraina, de la 16:00.

Polonia - Austria, de la 19:00, și Olanda - Franța, de la 22:00, sunt duelurile care completează ziua de fotbal de la Campionatul European din Germania.

cota2.ro

  • Pentru biletul nostru de azi am ales 3 pariuri identice pentru cele 3 confruntări de azi.

În grupa României, ”tricolorii” vor afla mai devreme cu o zi rezultatul celuilalt meci din etapa a 2-a. Slovacia și Ucraina se întâlnesc azi, de la 16:00, într-un meci care îi poate califica deja pe slovaci sau, după caz, poate complica și mai tare calculele!

  • Slovacia are nevoie de minimum 1 punct pentru a obține calificarea în optimile EURO 2024;
  • Slovacii au provocat marea surpriză de la EURO, după ce au învins-o pe Belgia, scor 1-0;
  • Ucraina a fost și ea o surpriză, dar în sens negativ! Naționala lui Mudryk și Zinchenko a fost umilită de România, 0-3, și e pe ultimul loc în Grupa E;
  • Ucraina n-are nevoie doar de victorie, ci și de un succes la scor important, ca să-și mai repare golaverajul avariat serios de naționala lui Edi Iordănescu.

Polonia și Austria au început cu eșec EURO 2024! Polonezii au fost învinși de Olanda, 1-2, în timp ce austriecii s-au înclinat în fața francezilor, 0-1, într-un meci decis de un autogol.

Cu 0 puncte din prima rundă, cele două rivale de azi au șansa că în etapa a 2-a Olanda și Franța, favoritele din grupă, au meci direct. Astfel, Polonia și Austria au nevoie de succes pentru a mai spera la calificare.

Așa cum am spus, Olanda - Franța, de la 22:00, reprezintă marele meci al zilei din Germania! După un start perfect, măcar din punct de vedere al victoriei de debut, ambele trupe caută să nu piardă derby-ul grupei pentru a continua, la braț, în fruntea ierarhiei.

  • Cele două naționale s-au întâlnit și în grupa de calificare: Franța a zdrobit-o pe Olanda pe teren propriu, 4-0, dar a câștigat și în deplasare, 2-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Slovacia vs Ucraina
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Polonia vs Austria
Pronostic:
X2
Cota
1.35
Olanda vs Franța
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Cota finala: 2.33
Profit: 13.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro