Ponturi Pariuri Fotbal Albania vs Spania

Casa Pariurilor

Albania și Spania se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda decisivă a grupei B de la Euro 2024. Albania participă pentru a doua oară în istorie la un turneu final. La Euro 2016 s-a oprit în faza grupelor, acum speră la o calificare miraculoasă. Albanezii au obținut un singur punct în primele două runde. Au pierdut cu Italia, scor 1-2, și au remizat împotriva croaților, scor 2-2. Pentru a merge mai departe, naționala pregătită de Sylvinho este obligată să învingă Spania. Selecționerul brazilian nu îl poate folosi astăzi pe Mirlind Daku. Atacantul a fost suspendat de UEFA din cauza scandărilor reprobabile făcute la finalul meciului cu Croația. El a dat tonul înjurăturilor la adresa Serbiei. 

Spania a arătat senzațional la acest turneu, probabil cel mai bine dintre toate pretendentele la trofeu. Elevii lui Luis de la Fuente au învins Croația cu 3-0, apoi au dominat autoritar disputa cu Italia, câștigată 1-0. Mașinăria a funcționat perfect, în evidență ieșind oamenii din față. Adolescentul Yamal și-a terorizat adversarii în banda dreaptă, Inaki Williams îi dă coșmaruri lui Di Lorenzo, iar Morata e un veritabil lider. „Furia Roja” s-a calificat deja în optimi din calitate de câștigătoare de grupă. Cel mai probabil vor exista fotbaliști odihniți, dar nu contează. Banca de rezerve conține nume precum Grimaldo, Joselu, Jesus Navas, Olmo, Oyarzabal sau Ferran Torres.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea duelului Albania - Spania:

• Spania și Albania s-au întâlnit de 8 ori în istorie. „Furia Roja” s-a impus de fiecare dată

• cel mai recent meci direct a avut loc în martie 2022, o victorie cu 2-1 a Spaniei. Golurile au fost marcate de doi fotbaliști anunțați titulari diseară, Ferran Torres și Dani Olmo

• 10 lovituri de la colțul terenului a obținut Spania în primele două meciuri din grupă

• 31 de ocazii de gol și-a creat Spania la actualul European. Albania a avut 23 de oportunități

• Spania este a doua cea mai agresivă formație de la Euro 2024, după Austria. Ibericii au comis 31 de faulturi

• 965.50 milioane de euro valorează lotul Spaniei de la Euro 2024. Albania este cotată la 111.60 milioane. 

Cota pentru victoria Spaniei și peste 1.5 cornere Spania în prima repriză este @1.85 în CASA PARIURILOR și se poate juca folosind funcția Bet Builder!

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Albania vs Spania
Pronostic:
2 & Spania peste 1.5 cornere prima repriză
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro